تیتر امروز

دادخواه: مهرگان جشن آزادی است/ دادگری و شادی در اسطوره و تاریخ، الهام‌بخش امروز و همیشه ماست
ششمین برنامه «با فرهنگ» پیرامون دادخواهی و شادی در اسطوره و تاریخ ایران؛

دادخواه: مهرگان جشن آزادی است/ دادگری و شادی در اسطوره و تاریخ، الهام‌بخش امروز و همیشه ماست

در ششمین برنامه‌ی «با فرهنگ»، دکتر محمدعلی دادخواه با شرح اسطوره و فلسفه‌ی جشن‌های ایرانی، جشن مهرگان را جشن پیروزی و آزادی عنوان می‌کند و دادگری، شادی و خرد را بنیان این جشن‌ها می‌داند.
باختیم ولی زانو نزدیم
افاضات اضافه

باختیم ولی زانو نزدیم

در یادداشت‌های روزانه عوام‌الملک که هفته گذشته را مرور کرده، این بار او از راه دور عملکرد کاروان دولت ایران در مقر سازمان ملل در نیویورک را مورد توجه و بررسی قرار داده است.
بیانیه مهم و مشترک سه تشکل صنفی-سیاسی فرهنگیان ایران
به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید (اختصاصی دیدارنیوز)

بیانیه مهم و مشترک سه تشکل صنفی-سیاسی فرهنگیان ایران

انجمن اسلامی معلمان، سازمان معلمان ایران و مجمع فرهنگیان ایران اسلامی، سه تشکل صنفی و سیاسی ایران، به مناسبت آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۳، با نگاهی به اتفاقات ایران (از شهریور ۱۴۰۱ تا به امروز)،...

مجسمه «موآی» راهی خانه شد

سفر یک مجسمه عظیم «موآی» برای بازگشت به خانه پس از گذشت چندین سال آغاز شد.

کد خبر: ۱۲۲۸۶۳
۱۵:۴۸ - ۰۳ اسفند ۱۴۰۰

مجسمه موآی راهی خانه شد

دیدارنیوز ـ به نقل از رویترز، روز دوشنبه سفر یک مجسمه عظیم «موآی»، یکی از چندین مجسمه سنگی مشهور جزیره ایستر برای بازگشت به خانه آغاز شد. این مجسمه به «سانتیاگو» منتقل شده بود و از سال ۱۸۷۰ در همان محل نگهداری می‌شد.

بازگشت این مجسمه پس از سال‌ها تلاش برای بازگرداندن آن به جزیره ایستر میسر شده است.

این مجسمه ۷۱۵ کیلوگرمی به وسیله یک کامیون به شهر بندری «والپارایسو» واقع در شیلی منتقل خواهد شد و از آن‌جا طی یک سفر دریایی پنج‌روزه به جزیره ایستر خواهد رسید.

این اقدام بخشی از یک برنامه استرداد است که با هدف بازگرداندن آثار اجدادی، مقدس و تشریفاتی به جزیره ایستر ترتیب داده شده است.

جزیره ایستر که در ۳،۲۱۹ کیلومتری سواحل شیلی واقع شده بیش از هزار مجسمه سنگی را در خود جای داده است. این مجسمه‌ها در حقیقت سردیس‌های عظیمی هستند که قرن‌ها پیش توسط بومیان این منطقه خلق شدند. این مجسمه‌ها جزیره ایستر را به شهرت جهانی رساندند و باعث ثبت آن در فهرست میراث جهانی یونسکو شدند.

این مجسمه در نهایت در یکی از موزه‌های جزیره ایستر نگهداری خواهد شد.

منبع: ایسنا
برچسب ها: موزه
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی