تیتر امروز

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.

۶ علامتی که بیانگر ابتلا به زیرسویه امیکرون است

در حال حاضر این یک واقعیت است که کووید پنهان‌کار (BA.۲) سریعتر از زیرسویه‌ای که قبلا شناسایی شده بود (BA.۱)، گسترش می‌یابد. اخیرا چند مطالعه به این موضوع اشاره کرده که امیکرون پنهان‌کار می‌تواند به اندازه دلتا باعث عفونت‌های شدید شود؛ با این حال این مطالعات هنوز بازبینی نشده است.

کد خبر: ۱۲۲۷۷۹
۱۰:۱۹ - ۰۳ اسفند ۱۴۰۰

۶ علامتی که بیانگر ابتلا به زیرسویه امیکرون است

دیدارنیوز ـ به نقل از نیوز، با وجود اینکه هنوز تهدیدات موجود در زیرمجموعه شناسایی شده جدید ناشناخته است، اما محققان به طور مداوم در حال مطالعه آن هستند تا علائم، شدت و سایر عوامل حیاتی آن را درک کنند.

شایع‌ترین علائم زیرشاخه امیکرون چیست؟

نتایج مطالعات در بریتانیا نشان می‌دهد افراد آلوده به این زیرسویه امیکرون علائم مرتبط با روده را نشان می‌دهد.

پروفسور تیم اسپکتور، پروفسور اپیدمیولوژی ژنتیک در کینگز کالج لندن و از برنامه مطالعاتی زویی کووید، در این خصوص اظهار کرد: ما می‌دانیم که این ویروس به قسمت‌های مختلف بدن منتقل می‌شود؛ بنابراین ممکن است امیکرون یا سویه دیگری به روده حمله کند و این در بینی نشان داده نمی‌شود. به همین دلیل شاید عفونت روده داشته باشید، اما آزمایش شما مثبت نشود.

بیماران چه علائمی را تجربه می‌کنند؟

به محض ابتلا بیماران از ۶ بیماری مرتبط با روده یعنی تهوع، اسهال، استفراغ، درد شکم، سوزش سر دل و نفخ شکایت دارند.

پیش از این اپلیکیشن زویی کووید اسهال را به عنوان یک علامت کووید اعلام، اما آن را در گروه «کمتر شناخته شده» طبقه‌بندی کرده بود.

وی گفت: ما هنوز در حال بررسی هستیم که دریابیم افزایش گزارش‌های مربوط به علائم گوارشی مانند اسهال، حذف وعده‌های غذایی و درد شکم که در سویه‌های قبلی شایع بود، به چه معناست، زیرا به نظر نمی‌رسد این علائم با افرادی که آزمایش امیکرون مثبت داشتند، مرتبط باشد.

علائم ابتلا به امیکرون چیست؟

تا کنون ۲۵ علامت توسط افرادی که به امیکرون آلوده شده‌اند، گزارش شده که شامل تب یا لرز، سرفه، تنگی نفس یا مشکل در تنفس، خستگی، درد‌های عضلانی یا بدنی، سردرد، از دست دادن حس چشایی یا بویایی، گلودرد یا صدای خشن، احتقان یا آبریزش بینی، تهوع یا استفراغ، اسهال، بالا بودن درجه حرارت بدن، سرفه مداوم، کمردرد، کاهش اشتها، هذیان، سوزش سر دل، نفخ، فلج خواب، بثورات پوستی، تعریق شبانه، زبان کووید، انگشتان کووید، درد قفسه سینه و درد شکم است.

کارشناسان معتقدند که بیماران مبتلا به امیکرون طیف متنوعی از علائم را به دلیل وضعیت واکسیناسیون و ایمنی به دست آمده نسبت به عفونت‌های قبلی گزارش می‌کنند.

سازمان بهداشت جهانی در مورد کووید پنهان‌کار چه می‌گوید؟

سازمان بهداشت جهانی گفته BA.۲ قطعا بیشتر از BA.۱ قابل انتقال است، اما میزان شدت هر ۲ زیرسویه امیکرون یکسان است و اگر موج دیگری ایجاد شود، حاصل گسترش BA.۲ است.

همچنین هشدار داده شده که امیکرون بیماری خفیفی نیست؛ اگرچه ممکن است خفیف‌تر از دلتا باشد.

منبع: ایسنا
برچسب ها: کرونا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۰۶ دی
امروز شنبه ۰۶ دی
امروز شنبه ۰۶ دی
امروز شنبه ۰۶ دی