تیتر امروز

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود
دیدار روند لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع را بررسی کرد

برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود

لایحه پر سر و صدای مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع پس از سر و صدا‌های زیاد از بهارستان به سمت پاستور برگشت، لایحه‌ای که با امضای رئیس جمهور به مجلس رفت، اما ماندنی نشد.

صدور هشدار نارنجی دریایی و هشدار زرد جوی در هرمزگان

مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان گفت: خروجی نقشه‌ها و مدل‌های هواشناسی برای روز‌های آینده بیانگر ناپایداری وضعیت جوی و دریایی است که موجب اختلال در تردد‌های دریایی و آسیب به شناور‌های سبک و تور‌های صیادی می‌شود.

کد خبر: ۱۲۲۵۸۱
۱۵:۱۵ - ۰۱ اسفند ۱۴۰۰

صدور هشدار نارنجی دریایی و هشدار زرد جوی در هرمزگان

دیدارنیوز ـ مهرداد حسن زاده با اعلام این خبر افزود: بر اساس هشدار سازمان هواشناسی، وزش باد نسبتا شدید شمال غربی- جنوب غربی با سرعت ۵۵ کیلومتر بر ساعت، افزایش ارتفاع موج در مناطق ساحلی تا ۱۸۰ سانتیمتر و در مناطق فراساحلی نزدیک به ۲۰۰ سانتیمتر از جمله آثار فعالیت این سامانه در روز‌های دوشنبه و سه شنبه هفته جاری است.

وی به مناطق تحت تاثیر این سامانه جوی هم اشاره کرد و افزود: خلیج فارس، تنگه‌ی هرمز و دریای عمان به ویژه جزایر قشم، هرمز، لارک، هنگام، سیری، ابوموسی، تنب بزرگ و کوچک، کیش و لاوان بیشترین اثرپذیری را از این سامانه خواهند داشت.

حسن زاده تصریح کرد: سامانه امواج ناپایدار تراز میانی روز دوشنبه فعالیت خود را در استان آغاز می‌کند که با ورود این سامانه، سرعت باد افزایش پیدا می‌کند و احتمال وقوع گرد و غبار و بارش پراکنده باران در ارتفاعات و برخی مناطق استان وجود دارد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری با توصیف سامانه مورد انتظار، بیان کرد: اختلال در فعالیت‌های دریایی، احتمال غرق شدن شناور‌های سبک، احتمال آسیب به قفس‌های پرورش ماهی و تور‌های صیادی، گردوغبار و کاهش دید افقی در مناطق ساحلی و جزایر خلیج فارس از اثرات مخاطره آمیز این سامانه است.

حسن زاده تاکید کرد: با توجه به مواج شدن دریا، از تردد شناور‌های سبک، فعالیت‌های تفریحی و شنا به‌ویژه در بنادر مرکزی و غربی استان خودداری شود.

وی ادامه داد: تمهیدات لازم به‌منظور تردد شناور‌های مسافربری به‌ویژه در بنادر مرکزی و غربی استان و کشتی‌های تجاری به سمت بنادر بوشهر و خوزستان و کشور‌های حاشیه جنوبی خلیج فارس باید پیش بینی شود.

منبع: ایسنا
برچسب ها: هشدار هواشناسی
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد