تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.

افزایش ۳۰۰ هزار تومانی بلیط هواپیما صحت دارد؟

سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرد: نرخ بلیت پرواز‌های داخلی همه شرکت‌های هواپیمایی در محدوده نرخ تعیین شده بوده و سازمان بر عملکرد شرکت‌ها در این حوزه نظارت دقیق و سختگیرانه دارد.

کد خبر: ۱۲۱۷۱۷
۱۵:۴۵ - ۲۳ بهمن ۱۴۰۰

افزایش ۳۰۰ هزار تومانی بلیط هواپیما

دیدارنیوز ـ سازمان هواپیمایی کشوری در مورد برخی اظهار نظر‌ها در خصوص افزایش نرخ بلیت توسط شرکت‌های هواپیمایی اعلام کرد: پس از صدور مجوز ستاد ملی مقابله با کرونا مبنی بر حذف محدودیت ۶۰ درصدی پذیرش مسافر در آذرماه سال جاری و متعاقباً تصویب شورای عالی هواپیمایی کشوری مبنی بر کاهش نرخ بلیت هواپیما، شرکت‌های هواپیمایی اقدام به کاهش متوسط ۱۵ درصدی نرخ بلیت پرواز کردند.

بر اساس اعلام سازمان هواپیمایی کشوری، فهرست نرخ بلیت‌های پرواز‌های داخلی در سایت انجمن شرکت‌های هواپیمایی درج شده و برای عموم قابل مشاهده است که طبق بررسی‌های انجام گرفته در بسیاری از موارد پایین‌تر از نرخ‌نامه اعلامی به فروش رسیده است.

سازمان هواپیمایی کشوری در خصوص اضافه شدن مالیات بر ارزش افزوده به نرخ بلیت پرواز‌های داخلی، این افزایش مبلغ را بر اساس تصویب مجلس شورای اسلامی و ابلاغ سازمان مالیاتی کشور دانست.

لازم به ذکر است، با نظارت میدانی و رصد سیستم‌ها و کانال‌های فروش بلیت توسط کارشناسان سازمان هواپیمایی کشوری و همچنین پیگیری گزارشات مردمی، نرخ‌ها تحت کنترل بوده و نسبت به چگونگی ارائه بلیت هواپیما نظارت‌های لازم و مستمر صورت می‌گیرد.

گفتنی است، به مسافران بخش هوایی اکیداً توصیه می‌شود از مراکز و کانال‌های فروش معتبر و دارای مجوز، نسبت به تهیه بلیت اقدام کنند و در صورت مشاهده فروش بلیت خارج از نرخ‌نامه اعلام شده مراتب را از طریق سایت سازمان هواپیمایی کشوری به نشانی www.caa.gov.ir اطلاع دهند تا اقدام مقتضی در برخورد با هرگونه تخلفات احتمالی انجام گیرد.

برچسب ها: بلیط هواپیما
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد