تیتر امروز

تغییر احکام‌ اجتماعی از منظر دین عقلایی؛ پروژه اتمام یافته یا شروع یک پروسه اصلاحی مادام العمر؟
اولین برنامه دیدار اندیشه با حضرت آیت الله ایازی

تغییر احکام‌ اجتماعی از منظر دین عقلایی؛ پروژه اتمام یافته یا شروع یک پروسه اصلاحی مادام العمر؟

در اولین برنامه «دیدار اندیشه»، حسین جعفری به شهر قم رفته و گفتگویی جالب و شنیدنی با آیت الله ایازی از مدرسین و محققین و اندیشه ورزان حوزه علمیه در قم داشته، که در ادامه می‌خوانید.
یکشنبه طوفانی در آئینه رسانه‌ها
مطبوعات جهان درباره سقوط بالگرد حامل رئیسی و همراهان چه گفتند

یکشنبه طوفانی در آئینه رسانه‌ها

سانحه سقوط منجر به درگذشت حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی و همراهان، علاوه بر انتظار حدود ده ساعته و واکنش‌های داخلی، بازخورد خبری در سطح جهان را هم به دنبال داشت
اندیشکده آمریکایی: برای پیروزی در جنگ اوکراین، باید نخست پنج مساله راهبردی را حل و فصل کرد (قسمت پایانی)
از چشم جهان (۱۵۱)

اندیشکده آمریکایی: برای پیروزی در جنگ اوکراین، باید نخست پنج مساله راهبردی را حل و فصل کرد (قسمت پایانی)

در قسمت اول مقاله «اندیشکده آمریکایی: برای شکست روسیه در جنگ اوکراین، باید نخست پنج مساله راهبردی را حل و فصل کرد» به دو مساله اشاره شد و در این مطلب، سه مساله راهبردی دیگر و پایانی را می‌خوانید.

جاسوسی «سیا» از شهروندان آمریکایی بدون نظارت کنگره

دو سناتور آمریکایی در نامه‌ای که روز گذشته منتشر شده است، اعلام کردند که آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا (CIA) در حال اجرای یک برنامه محرمانه با هدف جمع آوری حجم عظیمی از داده‌ها از مردم این کشور است که آن را از نظارت کنگره نیز مخفی نگاه داشته است.

کد خبر: ۱۲۱۶۳۶
۱۱:۰۳ - ۲۳ بهمن ۱۴۰۰

جاسوسی «سیا» از شهروندان آمریکایی بدون نظارت کنگره

دیدارنیوز: انتشار نامه دو سناتور کنگره آمریکا به نهاد‌های اطلاعاتی این کشور، از فعالیت‌های سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا در جاسوسی از شهروندان آمریکایی بدون نظارت کنگره پرده برداشت.

به نقل از رویترز، دو سناتور آمریکایی در نامه‌ای که روز گذشته منتشر شده است، اعلام کردند که آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) (CIA) در حال اجرای یک برنامه محرمانه با هدف جمع آوری حجم عظیمی از داده‌ها از مردم این کشور است که آن را از نظارت کنگره نیز مخفی نگاه داشته است.

«ران وایدن» سناتور ایالت اورگان و «مارتین هاینریک» سناتور ایالت نیومکزیکو در نامه‌ای که تاریخ آن به ۱۳ آوریل سال گذشته بر می‌گردد، به مقامات ارشد اطلاعاتی ایالات متحده هشدار دادند که این برنامه نامشخصِ جمع آوری انبوه اطلاعات کاملاً خارج از چارچوب قوانین کنگره عمل می‌کند.

دموکرات‌های کنگره نیز گفتند که حتی قانونگذاران کمیته اطلاعات سنا تا زمان انتشار گزارش محرمانه مقامات نظارتی اطلاعاتی ایالات متحده در مارس ۲۰۲۱ از ماهیت این برنامه بی اطلاع بودند.

نامه مذکور به «آوریل هاینس» مدیر اطلاعات ملی و «ویلیام برنز» مدیر سیا، تا حدی ویرایش شده و فاقد چندین جزئیات کلیدی، به ویژه ماهیت برنامه سیا و نوع داده‌های جمع آوری شده بود. در عوض در آن به مجموعه‌ای از اسناد تازه از طبقه بندی خارج شده از سازمان دیده بان اطلاعاتی ایالات متحده موسوم به هیئت نظارت بر حریم خصوصی و آزادی‌های مدنی اشاره کرده است.

در بیانیه ۱۰ فوریه ۲۰۲۲ سیا که همراه با مطالب طبقه بندی شده منتشر شد، آمده است که مقامات این آژانس موظفند «اقدامات معقولی را برای محدود کردن اطلاعات جمع آوری شده به مواردی که برای دستیابی به هدف مجموعه ضروری است، انجام دهند».

این بیانیه می‌افزاید که حفاظت از حریم خصوصی «در این رویه‌های اساسی تعبیه شده است».

منبع: مهر
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی