تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
در نمایشگاه تخصصی صنعت نفت اهواز انجام شد؛

شرکت نفت و گاز اروندان پنج تفاهم‌نامه امضا کرد/توجه به حمایت از شرکت‌های دانش بنیان، تولید کنندگان داخل و ساخت اول در تفاهم‌نامه‌ها

شرکت نفت و گاز اروندان پنج تفاهم‌نامه با معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری، پژوهشگاه صنعت نفت، دانشگاه نفت، شرکت حفاری استوان کیش و دانشگاه آزاد خوزستان به امضا کردند.

کد خبر: ۱۲۱۳۸۲
۱۸:۲۹ - ۱۹ بهمن ۱۴۰۰

شرکت نفت و گاز اروندان پنج تفاهم‌نامه امضا کرد/توجه به حمایت از شرکت‌های دانش بنیان، تولید کنندگان داخل و ساخت اول در تفاهم‌نامه‌ها

به گزارش  دیدارنیوز خوزستان:امروز سه شنبه ۱۹ بهمن‌ماه شرکت نفت و گاز اروندان در سومین روز نمایشگاه تخصصی صنعت نفت اهواز ۱۴۰۰ پنج تفاهم‌نامه در زمینه‌های شرکت‌ها دانش بنیان، دانشگاه‌ها و تولدکنندگان داخلی و حمایت از آن‌ها امضا کرد.

اولین تفاهم‌نامه شرکت نفت و گاز اروندان با معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری به منظور حمایت از شرکت‌های دانش بنیان به امضا رسید.

مهندس عبدالله عذاری مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان حمایت از شرکت‌های دانش بنیان به عنوان یکی از برنامه‌های این تفاهم‌نامه با کمک پارک علم و فناوری ریاست جمهوری دانست.

مهدی شریف زاده دبیر ستاد توسعه فناوری‌های حوزه آب و انرژی گفت: شناسایی، برنامه‌ریزی و همکاری با شرکت نفت و گاز اروندان از اولویت‌های ما بوده و جمع‌ آوری گازهای مشعل و تولیدات داخل از برنامه‌های پارک علم و فناوری ریاست جمهوری است.

همچنین دومین تفاهم نامه بین شرکت نفت و گاز اروندان با پژوهشگاه صنعت نفت با موضوع فعالیت مشترک در حوزه صنایع بالا دستی، پایین دستی، انرژی و محیط زیست به امضا رسید.

مهندس عذاری پژوهشگاه صنعت نفت را یکی از ارکان تخصصی کشور در حوزه نفت دانست و بر ادانه این همکاری‌ها تاکید کرد.

سومین تفاهم‌نامه شرکت نفت و گاز اروندان با دانشگاه صنعت نفت به منظور فعالیت مشترک در حوزه بالادستی، پایین دستی و خدمات آزمایشگاهی به امضا رسید.

نویری سرپرست توسعه و پژوهش شرکت نفت و گاز اروندان استفاده از انباشت علمی دانشگاه نفت و انتقال تکنولوژی‌های نوین برای کمک به کشور را از اهداف این تفاهم نامه عنوان کرد.

در‌چهارمین تفاهم شرکت نفت و گاز اروندان با شرکت حفاری استوان کیش با موضوع عملیات حفاری، تعمیر و تکمیل ۴ حلقه چاه در میدان نفتی دارخوین به امضا رسید.

در ادامه تفاهم‌نامه شرکت نفت و گاز اروندان با دانشگاه آزاد خوزستان به منظور همکاری در حوزه آموزشی، پژوهشی و مطالعاتی به امضا رسید.

استفاده از اطلاعات اساتید، امکانات کارگاهی و آزمایشگاهی، و حمایت از پایان نامه‌های دکتری و ارشد از بندهای این تفاهم‌نامه بود.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها