تیتر امروز

مذاکره مستقیم ایران و آمریکا؟/ تابستان سخت در انتظار ایرانی‌ها/ جنگ میان دو قدرت هسته‌ای
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره مستقیم ایران و آمریکا؟/ تابستان سخت در انتظار ایرانی‌ها/ جنگ میان دو قدرت هسته‌ای

این نود و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مطهرنیا: بزرگترین محصول دموکراسی، پذیرش مسئولیت است/ اتحاد به معنای همه با هم است، نه همه با من!/ در یک جامعه دموکراتیک، رهبران در برابر مردمان و بالعکس، مسئول هستند و هر دو در برابر آیندگان
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مطهرنیا: بزرگترین محصول دموکراسی، پذیرش مسئولیت است/ اتحاد به معنای همه با هم است، نه همه با من!/ در یک جامعه دموکراتیک، رهبران در برابر مردمان و بالعکس، مسئول هستند و هر دو در برابر آیندگان

سومین نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.

ضرب العجل زمانی به شهرداری برای ساماندهی و کنترل سگ‌های ولگرد

رئیس شورای شهر اهواز گفت: ضرب العجل زمانی به شهرداری و سایر دستگاه‌های مرتبط به منظور ساماندهی و کنترل جمعیت سگ‌های بلاصاحب در اهواز داده شد.

کد خبر: ۱۲۰۷۱۴
۱۱:۱۳ - ۱۴ بهمن ۱۴۰۰

به گزارش دیدار نیوز خوزستان: سیاوش محمودی رئیس شورای شهر اهواز گفت: حضور سگ‌های بلاصاحب مربوط به ایام اخیر نیست بلکه سال‌ها در اهواز وجود دارد، ساماندهی این سگ‌ها توسط شهرداری از ابتدای روی کار آمدن شورای ششم مورد تاکید بوده است.

به گفته او به دلیل عدم کنترل در سال‌های گذشته امروز وضعیت و جمعیت این سگ‌ها به حدی رسیدی که سبب آزار و اذیت شهروندان اهوازی شده است. بر اساس آمار بهداشت اهواز در شش ماه نخست سال هزار و ۶۰۰ گزیدگی است که اکنون به میزان بسیار بیشتری رسیده است چرا که هر روز شاهد چنین موضوعاتی هستیم.

این مقام مسئول گفت: افرادی که دوستدار و حمایت کننده حیوانات هستند بدانند راه و ابزار حمایت، حضور این حیوانات در شهر نیست و با حضور خود عامل ایجاد خسارات جبران ناپذیری شوند، به دلیل اهمال کاری، احساسات و موضوعاتی که جایگاهی ندارد، جان یک شهروند گرفته شده است.

 دوستداران حیوانات اگر تمایل به همکاری در این حوزه دارند، راهکار حمایت از سگ‌های بلاصاحب بیرون از شهر و در محلی که شهرداری آماده کرده است، در انتقال این سگ‌ها همکاری کرده و حمایت خود را پس از آن داشته باشند.

اقدامات شهرداری در زمینه ساماندهی سگ‌های بلاصاحب تداوم نداشته است، در دوره‌های مختلف وقتی شهرداران پیگیر بوده سازماندهی انجام می‌شد، اما پس از آن کار رها می‌شود.

شهرداری‌های مناطق، سازمان مدیریت پسماند و فرمانداری با حضور خود یک بار برای همیشه سگ‌های بلاصاحب ساماندهی شوند و سلامت به زندگی مردم برگردد.

انتهای پیام/م

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۹ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۹ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۹ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۹ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها