تیتر امروز

اگر مذاکرات به جنگ منتهی شود، ایران در محاصره کشورهای اسلامی!
فریدون مجلسی در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز مطرح کرد

اگر مذاکرات به جنگ منتهی شود، ایران در محاصره کشورهای اسلامی!

فریدون مجلسی، دیپلمات با سابقه کشورمان در گفت‌وگو با دیدارنیوز می‌گوید که اگر بخواهیم به راستی سخنان عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران استناد کنیم باید گفت آنچه در انتظار ماست جنگ است؛ و نتیجه...
کوروش احمدی: ویتکاف را به تهران دعوت کنیم!/ با توجه به روانشناسی خاص ترامپ، لازم است که ایران برای تماس مستقیم با خود او اعلام آمادگی کند/ اسرائیلی‌ها نگران تاثیرگذاری ویتکاف یا کوشنر روی ترامپ هستند
در گفت‌وگوی دیدار با دیپلمات پیشین ایران مطرح شد

کوروش احمدی: ویتکاف را به تهران دعوت کنیم!/ با توجه به روانشناسی خاص ترامپ، لازم است که ایران برای تماس مستقیم با خود او اعلام آمادگی کند/ اسرائیلی‌ها نگران تاثیرگذاری ویتکاف یا کوشنر روی ترامپ هستند

دیپلمات پیشین ایران در دفتر سازمان ملل متحد در نیویورگ در گفت‌وگویی با دیدارنیوز، معتقد است؛ این بازی واسطه‌گری و انتخاب این محل یا آن محل برای مذاکره و پیغام و پسغام توسط واسطه‌ها در شان یک...
علی لاریجانی به عمان می‌رود/ ارسال تجهیزات عظیم نظامی آمریکا به منطقه/ بازداشت و احضار تعدادی از اصلاح‌طلبان
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

علی لاریجانی به عمان می‌رود/ ارسال تجهیزات عظیم نظامی آمریکا به منطقه/ بازداشت و احضار تعدادی از اصلاح‌طلبان

این صد و چهل و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۰ بهمن‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا خراسان رضوی

حتی اگر از کنار فرد مبتلا به امیکرون عبور کنید، احتمالا مبتلا خواهید شد

علیرضا صداقت، عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا خراسان رضوی گفت: این روز‌ها صحبت از انتشار بیماری از طریق سطوح می‌شود و گزارشات نیز نشان می‌دهد که ویروس روی سطوح پلاستیکی تا هشت روز باقی می‌ماند و حتی اگر از کنار فرد مبتلا هم عبور کنید، احتمالا مبتلا خواهید شد.

کد خبر: ۱۲۰۶۲۳
۱۲:۵۱ - ۱۲ بهمن ۱۴۰۰

حتی اگر از کنار فرد مبتلا به امیکرون عبور کنید، احتمالا مبتلا خواهید شد

دیدارنیوز ـ دکتر علیرضا صداقت، عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا خراسان رضوی با اشاره به اینکه متاسفانه ۲۰ درصد افراد بستری بابت کرونا کمتر از ۹ سال و در سن اطفال بودند، اظهار کرد: پیش‌بینی بستری‌های زیادی در حوزه کرونا در این محدوده سنی می‌شود؛ بنابراین توصیه می‌شود واکسیناسیون در سن پایین هم مدنظر باشد.

وی با بیان اینکه در مورد کرونا یکی از مهمترین سیاست‌های بهداشتی و پیشگیری موضوع واکسیناسیون است، تصریح کرد: در کشور‌های مختلف دنیا واکسیناسیون نوبت دوم را با درصد بالایی انجام دادند. در کشور ما هم همینطور است و آمار واکسیناسیون دوز‌های اول و دوم قابل توجه است، اما در آمار دریافت عمومی دوز سوم عدد خوبی نداریم و متاسفانه استقبال خوبی هم نشده است.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه افرادی که دوز سوم واکسن را دریافت کرده‌اند، بین افراد بستری و ICU شدید هیچ جایگاهی ندارند و افرادی که فوت کردند نیز در سنین بالا بودند، افزود: استفاده از ماسک باید به بیش از ۸۰ درصد برسد و دوری از تجمعات و رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی به خوبی اجرا شود، زیرا در چنین حالتی میزان ابتلا به بیماری به یک‌دوم یا یک‌سوم تقلیل خواهد یافت.

صداقت با بیان اینکه استفاده از پروتکل‌های بهداشتی در کاهش بار بیماری موثر است، عنوان کرد: این روز‌ها صحبت از انتشار بیماری از طریق سطوح می‌شود و گزارشات نیز نشان می‌دهد ویروس روی سطوح پلاستیکی تا هشت روز باقی می‌ماند و حتی اگر از کنار فرد مبتلا هم عبور کنید، احتمالا مبتلا خواهید شد.

عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا خراسان رضوی با بیان اینکه در پاندمی کرونا نکته حائز اهمیت واکسیناسیون اطفال کمتر از ۱۲ سال است، عنوان کرد: با توجه به اینکه در کشور‌های مختلف دنیا تجربه زیادی در این حوزه وجود ندارد؛ کمیته کشوری مبنا را روی مطالعات بین‌المللی قرار داد و تکمیل اطلاعات واکسیناسیون زیر ۱۲ سال در دنیا انجام شد.

وی ادامه داد: توصیه اکید می‌شود خانواده‌ها از واکسیناسیون فرزندان خود استقبال کنند، زیرا کشور‌هایی که در این سنین واکسن را دریافت کردند، نتایج خوبی داشتند.

عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا خراسان رضوی با بیان اینکه نقش واکسن در جلوگیری از تشدید علایم غیرقابل انکار است و واکسیناسیون کامل سه دوز است، عنوان کرد: بنابراین با تاکید فراوان از مردم درخواست می‌کنیم برای دوز سوم اقدام عاجلی انجام دهند؛ بهترین زمان واکسیناسیون زمانی است که پیک وجود ندارد از همین رو باید هر چه سریع‌تر واکسیناسیون را کامل کرد و نگران نوع واکسن نیز نبود.

صداقت بیان کرد: براساس پروتکل وزارت بهداشت سبد دارویی واکسن در کشور ما به حدی است که عموم مردم می‌توانند واکسن لازم و قابل قبول برای دوز سوم را دریافت کنند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: کرونا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن
امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن
امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن
امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن
پرطرفدارترین ها