تیتر امروز

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عبدالرضا فرجی‌راد: رئیسی به روحانی گفت که اجازه دهید؛ ما توافق را امضا کنیم!/ تیم جلیلی در دوره رئیسی مانع توافق شد/ مذاکرات مستقیم مجازی فعلی بین عراقچی-ویتکاف را به مذاکرات کاملا محرمانه تبدیل کنیم/ نصفه بودجه مملکت صرف نهادهایی می‌شود که کارایی برای کشور ندارند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد ژئوپولیتیک

عبدالرضا فرجی‌راد: رئیسی به روحانی گفت که اجازه دهید؛ ما توافق را امضا کنیم!/ تیم جلیلی در دوره رئیسی مانع توافق شد/ مذاکرات مستقیم مجازی فعلی بین عراقچی-ویتکاف را به مذاکرات کاملا محرمانه تبدیل کنیم/ نصفه بودجه مملکت صرف نهادهایی می‌شود که کارایی برای کشور ندارند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ عبدالرضا فرجی‌راد، استاد ژئوپولیتیک و دیپلمات با سابقه وزارت امور خارجه رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از مذاکره با آمریکا، وضعیت توان هسته‌ای...
محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با رئیس پیشین شورای شهر

محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود

پسر ارشد آیت الله هاشمی رفسنجانی، رئیس پیشین شورای شهر، محسن هاشمی مهمان برنامه «تیتر» بود او معتقد است که علما با حجاب اجباری مخالفند ولی نگران واکنش افراطیون هستند، به همین خاطر سکوت کردند.

افزایش ۱۰ تا ۲۰ برابری مبتلایان به کرونا در خوزستان/۱۶ درصد مردم هیچ گونه واکسنی دریافت نکرده اند/در بازگشایی مدارس تابع ستاد ملی کرونا هستیم

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: آمار مبتلایان به کرونا در سویه جدید اومیکرون نسبت به ماه گذشته ۱۰ تا ۲۰ برابر شده که این مورد زنگ خطری جدی برای استان است.

کد خبر: ۱۲۰۵۴۴
۱۹:۴۷ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۰

افزایش ۱۰ تا ۲۰ برابری مبتلایان به کرونا در خوزستان/۱۶ درصد مردم هیچ گونه واکسنی دریافت نکرده اند/در بازگشایی مدارس تابع ستاد ملی کرونا هستیم

 

به گزارش خبرنگار دیدارنیوز از خوزستان، محمدحسین سرمست امروز ۱۱ بهمن‌ماه در نشست خبری با اصحاب رسانه همکاری برای پیشرفت در حوزه آموزش، پژهش، بهداشت و درمان را ضروری دانست و اظهار کرد: تعداد شهرستان‌های زرد از نظر رنگ‌بندی کرونا به ۱۵ شهرستان افزایش داشت و مابقی شهر‌ها در وضعیت آبی هستند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت:خوزستان در پاندمی کرونا پا به پای کل کشور در کنترل بیماری حرکت کرده وکل مجموعه دانشگاه در خدمت حوزه بهداشت و درمان بودند و پیک‌های بیماری یکی پس از دیگری پشت سر گذاشته شد.


وی ادامه داد: از پیک بیماری نباید ترسید، اما باید از بیمار شدن ترسید و مراقب بود.

سرمست با بیان اینکه تجربه پیک‌های قبلی کمک حال خوزستان خواهد بود، گفت: کرونا اُمیکرون بسیار مسری است و نباید ساده و سهل انگارانه به آن نگاه کرد و با واکسیناسیون، رعایت بیش از پیش پروتکل‌های بهداشتی، عدم حضور در مراسمات و تجمعات، تهویه مناسب و استفاده از ماسک می‌توان در کنترل این بیماری موفق بود.

ریئس دانشگاه علوم پزشکی اهواز در رابطه با افزایش آمار مبتلایان کرونا نسبت به گذشته تصریح کرد: آمار مبتلایان نسبت به ماه گذشته ۱۰ تا ۲۰برابر شده که این مورد زنگ خطری جدی برای استان است.



 وی با اشاره به اینکه این سویه بیش از سویه‌های دیگر اطفال را درگیر می‌کند و ۲۰ درصد مراجعه کنندگان از اطفال هستند، ادامه داد: اکنون چندین هزار تخت عادی و چند صد تخت ویژه آماده است، ولی نباید با سهل انگاری خود را در معرض بیماری قرار داد و تا فرصت وجود دارد برای واکسیناسیون اقدام کنیم.
سرمست اضافه کرد: هر نوع سرماخوردگی را باید اُمیکرون تلقی کنید و برای اثبات آن نیاز به تست نیست چرا که حضور در مراکز خود باعث تجمع و انتشار بیشتر بیماری در جامعه می‌شود.


سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اهواز بیان کرد: مبتلایان نسبت به یک ماه گذشته ۱۰ تا ۲۰ برابر افزایش داشته که نشان می‌دهد در هر جمعی ویروس وجود دارد.

وی ابراز کرد: سلامت همه واکسن‌ها مورد تایید هستند و بهترین واکسن، در دسترس‌ترین واکسن است.


در ادامه سید محمد علوی با اشاره به آمار واکسیناسیون در استان افزود: تاکنون حدود ۶ میلیون و ۶۰۰ هزار دُز واکسن در استان تزریق شده است، طبق این آمار ۳ میلیون و ۱۸۸ هزار و ۳۵ نفر دز اول، ۲ میلیون و ۶۶۱ هزار و ۴۶۸ نفر دز دوم و ۷۱۱ هزار و ۹۴۸ نفر دز سوم را تزریق کرده‌اند.


معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز در رابطه با میزان تزریق واکسن به کودکان ۹ تا ۱۱ سال  ادامه داد: خوشبختانه میزان تزریق واکسیناسیون کودکان جهش خوبی داشته است.


علوی در رابطه با آخرین وضعیت بازگشایی مدارس و نظارت‌های لازم اظهار داشت: در بازگشایی مدارس تابع ستاد ملی کرونا هستیم.


وی در خصوص آمار افراد واکسن نزده نیز عنوان داشت: براساس آمار واکسن‌های تزریق شده در استان حدود ۱۵.۸ جمعیت تحت پوشش واکسن کرونا تاکنون دوز اول و به نوعی هیچ گونه واکسنی را دریافت نکرده‌اند که این آمار در خصوص دوز دوم ۲۹.۶ و در دز سوم ۷۸.۴ است.


معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز در پایان تصریح کرد:۹ تا ۱۰ درصد موارد ابتلا کرونا در کودکان زیر ۵ سال رخ می‌دهد، واکسیناسیون کودکان تصمیم درستی است، ۲۰۰ هزار کودک خوزستانی مشمول واکسیناسیون هستند که تاکنون ۵.۲۳ درصد کودکان ۹تا ۱۱ سال واکسن تزریق کرده اند ک این پوشش در اهواز بسیار بهتر است.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۴ آذر
امروز جمعه ۱۴ آذر
امروز جمعه ۱۴ آذر
امروز جمعه ۱۴ آذر