تیتر امروز

دلار برمی‌گردد، اما اعتماد نه!/ انفجار در شریان اقتصاد ایران/ گشایش اقتصادی یا توهم موقت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

دلار برمی‌گردد، اما اعتماد نه!/ انفجار در شریان اقتصاد ایران/ گشایش اقتصادی یا توهم موقت؟

این سیزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

اُمیکرون روی پوست چندساعت زنده می‌ماند؟!

درک بیماری زایی کروناویروس و پایداری آن در محیط برای کاهش شدت همه‌گیری که باعث آسیب‌های جدی در سطح جهان شده است، حیاتی است.

کد خبر: ۱۱۹۸۲۵
۱۰:۳۵ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۰

اُمیکرون روی پوست چندساعت زنده می‌ماند

دیدارنیوز ـ نتایج یک آزمایش جدید نشان می‌دهد: اُمیکرون در بین انواع سویه‌های کروناویروس از ثبات محیطی بالاتری برخوردار است.

متخصصان ژاپنی در یک مطالعه گزارش کردند که نوع جدید کروناویروس موسوم به اُمیکرون از ثبات محیطی بالاتری نسبت به سویه‌های قبلی برخوردار است.

در این مطالعه سویه کروناویروس ووهان و دیگر سویه‌های نگرانی کننده آلفا، بتا، دلتا و اُمیکرون به لحاظ میزان بقا و عفونت‌زایی مقایسه شد. متخصصان با استفاده از نمونه‌های آزمایشگاهی از پوست انسان و بستر‌های پلاستیکی، پایداری محیطی انواع مختلف کروناویروس را ارزیابی کردند.

درک بیماری زایی کروناویروس و پایداری آن در محیط برای کاهش شدت همه‌گیری که باعث آسیب‌های جدی در سطح جهان شده است، حیاتی است.

از روز‌های اولیه، کروناویروس قابلیت انتقال بالایی از خود نشان داده است. با ظهور سویه‌های مختلف، ویروس قابلیت انتقال بالاتری پیدا کرده است، همانطور که تعداد موارد عفونت با وجود واکسیناسیون و اعمال قرنطینه در جهان روند افزایشی دارد.

عوامل متعددی به افزایش عفونت زایی و انتقال کروناویروس نسبت داده می‌شود که از آن جمله می‌توان به افزایش بار ویروسی دفع شده از فرد آلوده، کاهش حداقل بار ویروسی مورد نیاز برای ایجاد عفونت، تغییر در محل هدف عفونت و افزایش ثبات محیطی اشاره کرد.

در این مطالعه متخصصان ژاپنی پایداری ویروس را روی سطوح پلاستیکی و پوست انسان ارزیابی کردند. پس از قرار دادن ویروس روی سطح پلاستیک/پوست، بقای ویروس در شرایط آزمایشگاهی مورد بررسی قرار گرفت.

آن‌ها پایداری ویروس‌های مختلف را روی سطح مدل پوست انسان ارزیابی کردند و همچنین به اثربخشی ضدعفونی کننده‌های مختلف در برابر ویروس‌های موجود روی پوست انسان پی بردند. در این مطالعه از ضدعفونی‌کننده‌های مبتنی بر الکل، اتانول و ایزوپروپانول استفاده شد.

متخصصان اظهار داشتند: روی سطح پلاستیک، زمان بقای سویه ووهان، آلفا، بتا، گاما، دلتا و اُمیکرون به ترتیب ۵۶، ۱۹۱.۳، ۱۵۶.۶، ۵۹.۳، ۱۱۴ و ۱۹۳.۵ ساعت است.

در حالیکه روی سطح پوست انسان، زمان بقای سویه ووهان، آلفا، بتا، گاما، دلتا و اُمیکرون به ترتیب ۸.۶، ۱۹.۶، ۱۹.۱، ۱۱، ۱۶.۸ و ۲۱.۱ ساعت است که سویه اُمیکرون بیشترین زمان بقا را دارد.

منبع: ایسنا
برچسب ها: کرونا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها