تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.

سردار سلامی: در مقابل دشمنان کوتاه نمی‌آییم

جانشین فرمانده کل سپاه با بیان این‌که «دشمنان وسیعی ائتلاف کرده‌اند تا امنیت این جامعه را متزلزل کنند» گفت: به برکت نیروی انتظامی کشور ما ایمن است.

کد خبر: ۱۱۹۸۰
۱۰:۵۴ - ۱۹ مهر ۱۳۹۷

دیدارنیوز - سردار سرتیپ پاسدار حسین سلامی جانشین فرمانده کل سپاه در جمع کارکنان انتظامی استان فارس ضمن تبریک هفته ناجا به دلاورمردان نیروی انتظامی، اظهار داشت: یک فرد نیروی انتظامی تجسم و تندیس زنده‌ای از شرافت، غیرت، تعصب، ایمان، گذشت و فداکاری، سعه صدر و حس مسئولیت‌شناسی است. اگر هر جامعه‌ای حیات، نشاط، قوام و آرامش جریان زندگی‌اش تحقق پیدا کند، آن جامعه امن و دارای آرامش است.

وی بلدیه، عدلیه و نظمیه را سه رکن بقای یک جامعه عنوان کرد و گفت: نظمیه یعنی انتظام بخشیدن به نظام سیاسی، اجتماعی و فرهنگی یک کشور که بخش مهمی از عنصر حیات یک جامعه را تشکیل می‌دهد. وقتی امنیت وجود دارد، هیچ کسی حس خاصی ندارد و همه چیز آرام است ولی اگر در گوشه‌ای از یک کشور بزرگ اتفاق کوچکی بیفتد، همه نگران می‌شوند، انتقاد و اعتراض می‌کنند و در این زمان است که همه قدر امنیت را می‌دانند. وقتی همه خوابند، ماموران ناجا بیدارند، وقتی همه تفریح می‌کنند، کارکنان ناجا در بخش‌های مختلف در حال انجام مأموریت هستند و زمانی که تمام جامعه تعطیل و یا نیمه تعطیل است، فعالیت‌های ناجا همچنان ادامه دارد.

وی با بیان این‌که «دشمنان ائتلاف کرده‌اند تا امنیت این جامعه را متزلزل کنند»، افزود: ما متفاوت از سایر کشورهای دنیا هستیم چراکه همه قدرت‌های عالم با تمام توانمندی‌های خود برای این‌که محیط امن ما را خدشه‌دار کنند، با هم متحد شده‌اند، ولی ما به برکت وجود شما ایمن هستیم.

جانشین فرمانده کل سپاه با بیان این‌که «در هیچ کشوری در دنیا نیروی انتظامی این‌گونه فعالیت‌های سنگینی ندارد»، افزود: این درحالی است که در آن کشورها فناوری کار می‌کند و از آن مهم‌تر با این همه دشمن و مخاطرات روبه‌رو نیستند.

وی در ادامه با اشاره به این‌که «بین سیاست خارجی و امنیت داخلی یک کشور ارتباط مستقیم وجود دارد»، افزود: اگر ما امروز در مقابل دشمنان خود کوتاه نمی‌آییم و با آن‌ها درگیریم، این را مدیون اعتبار و امنیت داخلی خود هستیم.

وی با اشاره به این‌که «شرایط فعلی کشور از هر زمانی در طول 40 سال انقلاب اسلامی بهتر است»، گفت: شاخص‌های امنیتی در کل کشور و همچنین در استان فارس خوب و دارای رتبه بالایی است. با احساس عمیق قلبی از همه تلاش‌های شبانه‌روزی، طاقت‌فرسا و مؤثر کارکنان نیروی انتظامی و سردار گودرزی فرمانده دلاور، همیشه در صحنه، اهل تدبیر، انقلابی و خوشنام انتظامی استان فارس تقدیر و تشکر می‌کنم.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان