تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.

انتقاد رییس پلیس تهران از فرآیند جمع‌آوری معتادان متجاهر

فرمانده انتظامی تهران بزرگ با تاکید بر لزوم تقویت توان لجستیکی پلیس گفت: نیاز است که شهرداری تهران همچون گذشته در این حوزه در کنار پلیس قرار بگیرد.

کد خبر: ۱۱۹۵۲
۱۹:۲۷ - ۱۸ مهر ۱۳۹۷

دیدارنیوز - سردار حسین رحیمی در همایش مشترک فرماندهان ناجا و مدیریت شهری که به مناسبت هفته نیروی انتظامی برگزار شد گفت: همدلی و اخوت خوبی میان نیروی انتظامی با توجه به راهبردی که از سوی فرماندهی برای همکاران پلیس تعیین شده است با شهرداری تهران و همچنین سایر دستگاه‌های اجرایی به وجود آمده است.

وی افزود: روزانه ده‌ها و صدها ماموریت توسط پلیس در کنار شهرداران در سطح مناطق ۲۲ گانه و بخش‌های دیگر شهرداری انجام می‌شود. در حقیقت همکاران من در پلیس انتظامی تهران بزرگ بدون کسب اجازه از فرماندهی با توجه به ابلاغی که به آنها انجام شده است در خدمت شهرداری هستند تا مدیریت شهری بتواند کارها و وظایف خود را هرچه بهتر انجام دهد.

وی ادامه داد: ظرف ماه‌هایی که افشانی به عنوان شهردار تهران انتخاب شده‌اند، شاهد حرکت رو به جلویی در شهر تهران هستیم که همه شهروندان به آن اذعان دارند. امیدوارم در کنار شهرداری تهران به این حرکت رو به جلو سرعت بیش از پیشی دهیم.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ به موضوع کمبود کلانتری در سطح شهر تهران اشاره کرد و افزود: ۴۰ کلانتری بیش از ۱۰ سال است که برای تهران مصوب شده تا احداث شود. یکی از دستگاه‌هایی که در این مصوبه مسئولیت به آن واگذار شده است، شهرداری تهران است و لی این اتفاق تاکنون نیفتاده است. از اعضای شورا نیز درخواست کردم که در تحقق این امر کمک کنند چرا که این موضوع به امنیت شهر تهران وابسته است.

وی تاکید کرد: در خصوص احداث ۴۰ کلانتری که کمبود شهر تهران محسوب می‌شود، جلساتی با نمایندگان شهردار، استاندار و فرماندار گذاشتیم اما تاکنون نتیجه‌ای حاصل نشده است.

رحیمی به موضوع اعتیاد در سطح شهر تهران به عنوان یکی از معضلات این شهر اضافه کرد و افزود: تلاش و زحمات زیادی کشیده شده اما مردم ما را در این حوزه باور ندارند و ما خود نیز به این نتیجه رسیده‌ایم که فرآیندی که در حوزه جمع‌آوری معتادان متجاهر طی می‌شود، مطلوب نیست. در مراکز بهاران سه ماه این افراد نگهداری می‌شوند و هنگامی که از این مراکز بیرون می‌آیند، دوباره به اعتیاد روی می‌آورند. فرآیندی که این افراد طی می‌کنند، با رفتن به مراکز بازپروری و بازگشت به جامعه دچار نقص است و اشکالاتی را دارد که باید روی این موضوع بررسی‌های دقیقی انجام شود تا اتفاق موثری رقم بخورد.

وی تاکید کرد: مشکلات فراوانی در مناطق جنوبی و ضعیف شهر تهران توسط همین افراد معتاد ایجاد شده به شکلی که برای تامین مواد مخدر به زورگیری، خفت‌گیری و دزدی دست می‌زنند.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ با تاکید بر لزوم تقویت پلیس و بالا بردن توان تحرک و توان لجستیکی پلیس در ابرشهری همچون تهران گفت: پلیس همانند گذشته نیازمند کمک شهرداری تهران است. اگر روی بحث امنیت سرمایه‌گذاری نشود، قطعا دچار مشکل خواهیم شد. لذا از شهرداری و شورا انتظار همراهی و همکاری داریم.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان