تیتر امروز

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.
برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی

این صد و چهلمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...

چرا «اسکوچیچ» توپ را به زمین رسانه‌ها انداخت؟

سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان پس از اختلاف با مهدی طارمی و برطرف شدن این مساله پرحاشیه، به تازگی در گفتگویی تلویزیونی برخی مشکلات خود را به گردن رسانه‌های ایرانی انداخته است.

کد خبر: ۱۱۹۴۷۱
۱۶:۰۰ - ۲۹ دی ۱۴۰۰

تیم ملی ایران

دیدارنیوز: مصاحبه سرمربی تیم ملی ایران در برنامه فوتبال برتر، بحث‌های تازه‌ای را در فوتبال ما راه انداخته است.

مصاحبه دراگان اسکوچیچ با یکی از رسانه‌های کرواسی درباره تاکتیک پذیری بازیکنان ایرانی، ماه‌ها به محل بحث و نزاع در فوتبال ایران تبدیل شد.

این مصاحبه تا جایی پیش رفت که توئیت مهدی طارمی، به عنوان پاسخی به ادعای اسکوچیچ ارزیابی شد و به این ترتیب، مهاجم شاخص تیم ملی برای دو بازی مقدماتی جام جهانی به اردوی تیم دعوت نشد.

حالا که آب‌ها آسیاب افتاده و طارمی و سرمربی تیم ملی دوباره به هم رسیدند، اسکوچیچ با حضور در شبکه ۳ سیما مدعی شد رسانه‌ها در ایران صحبت‌هایش را به شکلی اشتباه بازتاب دادند.

در همان زمان، اما رسانه‌های ایرانی سراغ رضا چلنگر رفته بودند و از او تقاضا کردند، اصل مصاحبه اسکوچیچ را به درستی برای همه ترجمه کند.

آنچه چلنگر از مصاحبه اسکوچیچ ترجمه کرد عینا به شرح زیر است:

فوتبالیست‌های ایرانی به شکل انفرادی، بازیکنان تکنیکی، جا افتاده و به لحاظ جسمانی مقاوم تری هستند و در سطح برجسته و قابل توجهی قرار دارند. آنچه تا حدوی دچار کمبودش هستند و می‌بینم که فضای زیادی برای پیشرفت در آن دارند، در خصوص توانایی تاکتیکی است. در زمینه تاکتیک پذیری هنوز آنقدر خوب نیستند، ولی وقتی به یک برنامه دراز مدت نگاه می‌کنیم، این را می‌توان به آن‌ها آموزش داد و به این شکل سطح فوتبال ایران هم می‌تواند پیشرفت کند. اروپایی‌ها از دیرباز به لحاظ تاکتیکی جلوتر بودند و از آنجایی که ایران بازیکنان زیادی در فوتبال اروپا دارد، آرام آرام این مساله هم در حال تغییر است.

چرا «اسکوچیچ» توپ را به زمین رسانه‌ها انداخت؟

برچسب ها: دراگان اسکوچیچ
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر