تیتر امروز

مهدی رحمتی: توجه به ملیت ایرانی در جمهوری اسلامی قابل قبول نیست /احزاب باید مورد وثوق مردم باشند نه حاکمیت
دبیرکل حزب وحدت ملی در پنجمین برنامه رکن سه

مهدی رحمتی: توجه به ملیت ایرانی در جمهوری اسلامی قابل قبول نیست /احزاب باید مورد وثوق مردم باشند نه حاکمیت

مهدی رحمتی، دبیرکل حزب وحدت ملی در پنجمین برنامه رکن سه، در استودیو دیدار حاضر شد و به پرسش‌های ما پاسخ گفت. چکیده متنی و ویدئو کامل این گفتگو را بخوانید، ببینید و بشنوید.
لاهه، جنگ قضایی پنجم!
پیشینه شکایت‌های ایران و آمریکا در دادگاه بین‌المللی

لاهه، جنگ قضایی پنجم!

در حالی که شکایت ایران از آمریکا هم اکنون در دادگاه بین‌المللی لاهه در جریان است، دو کشور که بیش از چهار دهه در تخاصم بوده‌اند چند بار علیه یکدیگر به محاکم بین‌المللی شکایت برده‌اند.

امین آسیابان مدیر عامل شرکت: تبدیل وضعیت ۱۳۹ نفر از پرسنل خانواده ایثارگران در فولاد اکسین خوزستان انجام شد

کد خبر: ۱۱۹۰۱۴
۱۲:۳۳ - ۲۶ دی ۱۴۰۰

امین آسیابان مدیر عامل شرکت: تبدیل وضعیت ۱۳۹ نفر از پرسنل خانواده ایثارگران در فولاد اکسین خوزستان انجام شد

به گزارش دیدارنیوز خوزستان به نقل از روابط عمومی، شنبه ۲۵ دی‌ماه جلسه فعالان اقتصادی با حضور رئیس و اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس، سید کریم حسینی نماینده اهواز، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان و ۲ معاون وزارت تعاون در اتاق بازرگانی اهواز برگزار شد.

امین آسیابان مدیرعامل فولاد اکسین در این جلسه اظهار کرد: اهم موضوعات مربوط فولاد اکسین در جلسه با کمیسیون اجتماعی که در این شرکت برگزار شد مطرح شد.

وی افزود: همچنین بر اساس قانون، تبدیل وضعیت ۱۳۹ نفر از پرسنل خانوداه ایثارگران در فولاد اکسین خوزستان انجام شد.
وی اضافه کرد: از کمیسیون اجتماعی مجلس و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی درخواست داریم که مقدمات لازم برای اجرای این طرح را فراهم کرده و با آن موافقت کنند تا خانواده‌های خوزستانی از اشتغال ایجاد شده که سهمی در محرومیت زدایی نیز دارد بهره‌مند شود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی