تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.

تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون جذب عمومی تصدی منصب قضاء سال ۱۴۰۰

معاونت منابع انسانی قوه قضاییه در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: مهلت ثبت‌نام آزمون جذب عمومی تصدی منصب قضا سال ۱۴۰۰ مجدداً تمدید شد.

کد خبر: ۱۱۸۸۷۱
۱۱:۰۷ - ۲۵ دی ۱۴۰۰

آزمون جذب عمومی تصدی منصب قضاء سال ۱۴۰۰

دیدارنیوز ـ به نقل از معاونت منابع انسانی قوه قضاییه، این اطلاعیه به شرح زیر است:

«بدینوسیله به اطلاع می‌رساند، نظربه درخواست‌های مکرر داوطلبان مبنی بر امکان مهلت مجدد ثبت‌نام آزمون جذب عمومی تصدی منصب قضاء سال ۱۴۰۰ و حسب هماهنگی‌های صورت گرفته با سازمان سنجش آموزش کشور مقرر گردید به منظور مساعدت و فراهم نمودن تسهیلات بیشتر برای آن دسته از داوطلبانی که در بازه زمانی (۱۴۰۰/۱۰/۰۵ لغایت ۱۴۰۰/۱۰/۱۵) برای ثبت‌نام اقدام ننموده‌اند، فرصت مجددی ایجاد شود تا بتوانند از تاریخ ۱۴۰۰/۱۰/۲۶ لغایت ۱۴۰۰/۱۰/۲۸ نسبت به ثبت‌نام خود اقدام نمایند؛ بنابراین ضرورت دارد متقاضیان، در مهلت در نظر گرفته شده، پس از مطالعه شرایط و ضوابط آزمون و فراهم نمودن مدارک و اطلاعات مورد نیاز، به درگاه اینترنتی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org مراجعه و نسبت به ثبت نام در آزمون مذکور اقدام نمایند.

به داوطلبان توصیه می‌شود با توجه به حجم بالای مراجعه در ساعات پایانی، فرایند ثبت نام را هرچه سریعتر به اتمام رسانند و از موکول کردن ثبت نام به ساعات پایانی خودداری کنند.

زمان برگزاری آزمون روز جمعه ۱۳ اسفند ماه ۱۴۰۰ است.»

پیش از این معاونت منابع انسانی قوه قضاییه در اطلاعیه‌ای اعلام کرده بود که به منظور مساعدت و فراهم نمودن تسهیلات بیشتر برای آن دسته از داوطلبانی که در بازه زمانی (۱۴۰۰/۱۰/۰۵ لغایت ۱۴۰۰/۱۰/۱۲) برای ثبت‌نام اقدام نکرده اند، ترتیبی اتخاذ گردیده است که متقاضیان بتوانند تا روز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۰/۱۰/۱۵ نسبت به ثبت نام خود اقدام نمایند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: قوه قضائیه
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۹ آبان
امروز پنجشنبه ۲۹ آبان
امروز پنجشنبه ۲۹ آبان
امروز پنجشنبه ۲۹ آبان