تیتر امروز

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.
برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی

این صد و چهلمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...

فاطمه هاشمی رفسنجانی را بیشتر بشناسید

فاطمه هاشمی رفسنجانی دختر اول آیت الله اکبر هاشمی رفسنجانی است. فعالیت های سیاسی او نسبت به سایر فرزندان خانواده هاشمی کمتر است.

کد خبر: ۱۱۸۷۵۶
۱۰:۳۲ - ۲۳ دی ۱۴۰۰

 

فاطمه هاشمی رفسنجانی را بیشتر بشناسید

 

دیدارنیوز: فاطمه هاشمی رفسنجانی دختر اول آیت الله اکبر هاشمی رفسنجانی است. او بزرگترین فرزند خانواده رفسنجانی است که در سال ۱۳۳۸ متولد شد. فعالیت های سیاسی او نسبت به سایر فرزندان خانواده هاشمی کمتر است اما در طوفان بی امان حاشیه های خانواده رفسنجانی، هر از گاهی او هم وارد این حیطه می شود و تا به حال چند گفتگوی اساسی داشته است. با این وجود فاطمه هاشمی تلاش می کند بیشتر در حوزه های دیگری مانند پزشکی فعال باشد. او نیز مانند خواهر کوچکتر خود عروس خانواده لاهوتی ها شد و با خواهر خود جاری شد.

همسر فاطمه هاشمی کیست؟

همسر او دکتر سعید لاهوتی است که پسر بزرگتر آیت الله حسین لاهوتی بودند که از مبارزین انقلاب بود و هاشمی در زندان با او انس گرفته بود.

تاسیس حزب اعتدال

فاطمه هاشمی البته در اوایل انقلاب فعالیت بیشتری در حوزه سیاست داشت و حزب اعتدال را نیز تاسیس کرده بود؛ با این وجود او تمرکز خود را بر بیماری های خاص گذاشت و در سال ۱۳۷۳ فعالیت در بنیاد بیماری های خاص را آغاز کرد. در سال ۱۳۷۷، فدراسیون ورزشی بیماران خاص تاسیس و تحت نظر فدراسیون ورزش های همگانی قرار گرفت.

استعفا فاطمه هاشمی

او در سال ۱۳۸۴ ریاست این فدراسیون را بر عهده گرفت. با اوج گرفتن دامنه انتقادها نسبت به خانواده رفسنجانی، در سال ۱۳۸۸ از سمت خود استعفا داد و متن گلایه آمیزی منتشر کرد. با روی کار آمدن دولت روحانی او اعلام کرد قصد ندارد دوباره به عرصه های دولتی بازگردد اما در فروردین امسال دوباره به عنوان رییس فدراسیون بیماری های خاص انتخاب شد.

فاطمه هاشمی یک بار نیز تا چند قدمی زندان هم پیش رفت. او در شهریور ماه سال ۹۲ به اتهام انتساب مطالب خلاف واقع به روسای قوای قضاییه و مقننه به دادسرا احضار و حدود یک ماه بعد برای او قرار مجرمیت صادر و پرونده وی به شعبه اول دادگاه انقلاب ارسال و در نهایت دادگاه فاطمه هاشمی در دی ماه همان سال برگزار شد.

خبرهای دادگاه او برخلاف خبرهای دادگاه برادرش چندان رسانه ای نشد و در نهایت یکی از وکلای او اعلام کرد که فاطمه هاشمی به شش ماه حبس تعزیری محکوم شده که اجرای آن به مدت دو سال معلق شده است.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۹ آذر
امروز شنبه ۲۹ آذر
امروز شنبه ۲۹ آذر
امروز شنبه ۲۹ آذر