تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

تذکر نمایندگان به وزیر اقتصاد درباره گرانی‌ها

محمدصالح جوکار نماینده یزد در مجلس شورای اسلامی گفت: تورم و گرانی همچنان ادامه داشته و مردم همچون سال‌های گذشته تورم‌های بالا را تجربه می‌کنند.

کد خبر: ۱۱۸۵۶۵
۱۳:۵۲ - ۲۱ دی ۱۴۰۰

مجلس

دیدارنیوز: نماینده یزد در مجلس درباره تورم و گرانی‌ها به خاندوزی وزیر اقتصاد تذکر داد.

محمدصالح جوکار نماینده یزد در مجلس شورای اسلامی در تذکری به وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: تورم و گرانی همچنان ادامه داشته و مردم همچون سال‌های گذشته تورم‌های بالا را تجربه می‌کنند و ادامه این روند سبد تغذیه خانواده‌ها را دچار مشکل می‌کند، بنابراین لازم است دولت توجه ویژه‌ای به اقشار کم درآمد و دهک‌های پایین در لایحه بودجه ۱۴۰۱ داشته باشد.

نماینده یزد در مجلس در تذکر دیگری به وزیر اقتصاد و دارایی درباره نحوه اعطای تسهیلات قرض الحسنه توسط بانک‌ها تاکید کرد: متاسفانه برخی بانک‌ها اعلام می‌کنند سقف تخصیص تسهیلات آن‌ها به پایان رسیده و از پذیرش درخواست زوج‌های جوان امتناع می‌ورزند که ضرورت دارد وزیر امور اقتصادی و دارایی ضمن موظف کردن بانک‌ها به پرداخت تسهیلات قرض الحسنه در ارائه گزارش نحوه پرداخت این تسهیلات توسط بانک‌ها به مجلس اقدام کرده تا در این زمینه تعیین تکلیف شود.

وزارت جهاد از تمامی ظرفیت‌ها برای توزیع عادلانه کالا‌ها استفاده کند

در ادامه محمد صفایی نماینده گناباد در مجلس در تذکر شفاهی خود، گفت: از وزیر جهاد کشاورزی درخواست دارم دقت کند با توجه به حذف ارز ترجیحی از هم اکنون با تمرکززدایی بر محور واردات خوراک دام و طیور، تمامی سرمایه‌های اجتماعی در استان‌ها را پای کار بیاورد تا به چالشی در این حوزه برخورد نکنیم.

نماینده گناباد بیان کرد: در ارتباط با موضوع توزیع عادلانه کالا انتظار داریم وزارت جهاد کشاورزی از تمامی ظرفیت‌ها استفاده کند تا شاهد گرانی و تورم در جامعه نباشیم.

سازمان سنجش به کارکرد غلط خود در اخراج دانشجویان پس از چند ترم پایان دهد

شهریار حیدری نماینده قصرشیرین نیز در تذکر شفاهی خود خطاب به وزیر علوم گفت: با توجه به عملکرد سازمان سنجش، نمایندگان هر روز تعداد زیادی از دانشجویان را در بین مراجعین خود دارند که پس از گذراندن چند ترم به بهانه تخلف در آزمون کنکور اخراج شده‌اند، به این وضعیت و کارکرد غلط سازمان سنجش پایان دهید.

نماینده قصرشیرین در مجلس افزود: همسان‌سازی حقوق نیرو‌های مسلح و سایر سازمان‌ها را به ستاد کل نیرو‌های مسلح و سازمان برنامه برای برقراری موضوع همسان‌سازی حقوق تذکر می‌دهم. همچنین از همه نهاد‌های دولتی و غیردولتی درخواست اجرای قانون ایثارگری برای تبدیل وضعیت کارمندان را دارم.

منبع: تسنیم
برچسب ها: وزیر اقتصاد
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها