تیتر امروز

فعال شدن مکانیسم ماشه؛ پایان تعامل با اروپا/ آمریکا: يا خلع سلاح حزب‌الله يا فروپاشی لبنان/ افزایش شاخص فقر و فلاکت در ایران
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

فعال شدن مکانیسم ماشه؛ پایان تعامل با اروپا/ آمریکا: يا خلع سلاح حزب‌الله يا فروپاشی لبنان/ افزایش شاخص فقر و فلاکت در ایران

این صد و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین کنعانی: برجام، دیکته آمریکا به ما بود/ به پزشکیان گفتم اگر حکمران خوبی نیستی برو/ حسین نقاشی: اصولگرایان احمدی‌نژاد را اصلاح‌طلب می‌دانند/ تندروها می‌گویند انقلاب، اسلام و دین همینی است که ما می‌گوییم
مناظره‌ای با موضوع آینده ایران، جنگ یا مذاکره

حسین کنعانی: برجام، دیکته آمریکا به ما بود/ به پزشکیان گفتم اگر حکمران خوبی نیستی برو/ حسین نقاشی: اصولگرایان احمدی‌نژاد را اصلاح‌طلب می‌دانند/ تندروها می‌گویند انقلاب، اسلام و دین همینی است که ما می‌گوییم

بیستم خردادماه، دیدارنیوز مناظره‌ای را با حضور حسین کنعانی مقدم، فعال سیاسی اصولگرا و حسین نقاشی، فعال سیاسی اصلاح طلب برگزار کرد که انتشار آن به دلیل تجاوز اسرائیل به ایران به تعویق افتاد. حالا...
شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟

این هجدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...

محکومیت آزمایش موشکی کره‌شمالی توسط آمریکا و متحدانش

جدیدترین آزمایش موشکی کره شمالی که بامداد امروز سه شنبه به وقت محلی انجام شد، با برگزاری نشست شورای امنیت برای بررسی مسائل مرتبط با برنامه موشکی و هسته‌ای پیونگ یانگ همزمان بود.

کد خبر: ۱۱۸۵۲۳
۱۰:۴۷ - ۲۱ دی ۱۴۰۰

آمریکا

دیدارنیوز: نشست شورای امنیت برای بررسی مسائل مربوط به کره شمالی تحت الشعاع آزمایش موشکی قرار گرفت که این کشور بامداد امروز سه شنبه انجام داد.

به نقل از نیویورک تایمز، جدیدترین آزمایش موشکی کره شمالی که بامداد امروز سه شنبه به وقت محلی انجام شد، همزمان بود با برگزاری نشست شورای امنیت برای بررسی مسائل مرتبط با برنامه موشکی و هسته‌ای پیونگ یانگ.

در این نشست، نمایندگان آمریکا، ژاپن، فرانسه، انگلیس، ایرلند و آلبانی، آزمایش‌های موشکی کره شمالی را -که یک نمونه آن هم چهارشنبه گذشته انجام شد- تهدیدی برای صلح و ثبات بین المللی ارزیابی کرده و در بیانیه‌ای مشترک مدعی شدند که اعضای شورای امنیت باید در مخالفت با اقدامات پیونگ یانگ متحد باشند و به تعهدات خود ذیل قطعنامه‌های تحریمی این شورا عمل کنند.

این ادعا در حالی مطرح می‌شود که کره شمالی از ۲۰۱۷ به این سو هیچ موشک قاره پیمایی را که ایالات متحده را تهدید کند آزمایش نکرده است.

در این نشست، «لیندا توماس گرینفیلد» نماینده آمریکا مدعی شد کره شمالی باید به میز مذاکره بازگشته و برنامه موشکی و تسلیحات اتمی خود را رها کند.

وی همچنین مدعی شد که هدف نهایی، عاری سازی شبه جزیره کره از تسلیحات هسته ای، به گونه‌ای کامل، قابل راستی آزمایی و برگشت ناپذیر است.

مذاکرات واشنگتن-پیونگ یانگ اواخر ۲۰۱۹، بعد از سه دیدار رسمی و غیر رسمی میان دونالد ترامپ رئیس جمهور وقت آمریکا و کیم جونگ اون رهبر کره شمالی، به بن بست خورد. پیونگ یانگ دلیل این ناکامی را عدم جدیت طرف آمریکایی عنوان می‌کند.

منبع: مهر
برچسب ها: کره شمالی
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۴ تير
امروز سه‌شنبه ۲۴ تير
امروز سه‌شنبه ۲۴ تير
امروز سه‌شنبه ۲۴ تير