تیتر امروز

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.

قالیباف: باید به حقوق پزشکان بیمارستان‌های دولتی توجه شود

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: باید تضاد منافع در حوزه بهداشت و درمان از بین برود. این رویه که در وزارت بهداشت است غلط است، چرا که این تضاد منافع مشکلات زیادی را فراهم کرده است.

کد خبر: ۱۱۸۵۱۱
۰۹:۵۸ - ۲۱ دی ۱۴۰۰

پزشکان

دیدارنیوز: رئیس مجلس با تاکید بر اینکه مجلس باید در بحث حقوق‌ها به پزشکانی که در بیمارستان‌های دولتی مشغول به کار هستند توجه داشته باشد، گفت: باید تضاد منافع در حوزه بهداشت و درمان از بین برود.

محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی صبح امروز (سه شنبه) مجلس شورای اسلامی و بعد از طرح سوال مسعود پزشکیان از وزیر بهداشت و درمان اظهار داشت: واقعیت این است که بحث تضاد منافع در زمان تصدی آقای پزشکیان در وزارت بهداشت نیز وجود داشت.

وی افزود:‌ من ارادت زیادی خدمت آقای پزشکیان دارم و تا حالا ندیدم که وی کار شخصی در این حوزه انجام دهند. این رویه که در وزارت بهداشت است غلط است، چرا که این تضاد منافع مشکلات زیادی را فراهم کرده است.

رئیس مجلس تصریح کرد: انصافا همه ما باید تلاش کنیم تا این تضاد منافع کنار برود. مجلس شورای اسلامی نیز در بحث حقوق‌ها باید به پزشکانی که در بیمارستان‌های دولتی مشغول به کار هستند توجه کنند، ما از زحمات وزارت بهداشت نیز در طول این مدت قدردانی می‌کنیم چرا که انصافا در این مدت در بحث کرونا با کمک پرستاران و پزشکان و مدیران وضعیت به شکل کنترل شده‌ای در آمده است.

منبع: فارس
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت