تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.

عبدالله ناصری: فعالان عرصه پولشویی مخالف CFT و FATF هستند

عبدالله ناصری، فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: CFT راه را برای عده‌ای که در داخل و خارج کشور در عرصه پولشویی فعالیت می‌کنند، می‌بندد بنابراین آنها با تصویب این لایحه مخالفند.

کد خبر: ۱۱۸۵۱
۱۰:۳۰ - ۱۸ مهر ۱۳۹۷

دیدارنیوز - عبدالله ناصری، فعال سیاسی اصلاح‌طلب با اشاره به اینکه مهم‌ترین پیام تصویب CFT این است که ایران قصد دارد با رعایت تمام مقررات بین‌المللی، در مناسبات بین‌المللی حضور یابد، بیان کرد: متقابلا ایران هم این انتظار را دارد که کشورهای توسعه یافته و قدرتمند مثل آمریکا باید در چارچوب قوانین و مقررات عمل کرده و همان طور که ایران معاهدات بین‌المللی را می‌پذیرد، آمریکا هم باید به قوانینی  که مصوبه شورای امنیت سازمان ملل است، تن دهد.
 
وی همچنین ادامه داد: یکی دیگر از دستاوردهای تصویب CFT، این است که بهانه را در فضای یک طرفه و نامتوازن تبلیغاتی و رسانه‌ای مخالفان ایران از جمله آمریکا، اسرائیل و عربستان می‌گیرد. تصویب این لایحه به تسهیل روابط تجاری ایران با نظام بین‌الملل کمک می‌کند. معاهدات بین‌المللی در حوزه پولی، بانکی و بین‌المللی مانند قوانین راهنمایی و رانندگی در کل دنیا یکسان است و همه کشورها باید این قوانین را رعایت کنند. تصویب CFT اعتماد سیستم‌های بین‌المللی برای همکاری با سیستم مالی و بانکی ایران را تقویت کرده و عذر و بهانه را در این زمینه از بین می‌برد.
 
این عضو بنیاد باران خاطرنشان کرد: از سویی تصویب CFT موجب ایجاد آرامش و امنیت روانی در داخل کشور می‌شود. در سال‌های گذشته ضریب اعتماد جامعه به نظام سیاسی کاهش یافته است. دلیل آن هم علاوه بر د غدغه‌های معیشتی و اقتصادی، این است که جامعه این اعتقاد را دارد که نظام سیاسی نتوانسته است رضایت نظام بین‌الملل را جلب کند. پیوستن به FATF این امنیت روانی را برای جامعه ایجاد می‌کند که ایران می‌خواهد وارد مناسبات بین‌المللی شده و کشور را در یک ساختار منطقی، علمی و مدیریتی اداره کند.
 
ناصری درباره دلایل مخالفت با CFT و FATF بیان کرد: بخشی از مخالفت‌ها دلیل سیاسی دارد. اینها مخالفینی از جنس کیهان، پایداری و تندروها هستند که اگر این لوایح در دولت احمدی‌نژاد تصویب می‌شد، آنها مخالف نبودند. بخش دیگری از مخالفت‌ها به دلیل عدم شکوفایی عقلانی این افراد است. آنها نه دنیا را می‌شناسند و نه نظام‌نامه کشورداری و حکمرانی را. نمونه بارز این مخالفان مدیریت احمدی‌نژاد بود که تمام کشور را ویرانه کرد به این اصرار که می‌خواهد مدیریت جهانی شکل دهد.
 
وی در پایان گفت: بخش دیگری از این مخالفان آنهایی هستند که در عرصه پولشویی و جابه‌جایی پول‌های کثیر در داخل و خارج کشور سهم قابل توجهی دارند. تصویب CFT و پیوستن به FATF راه را بر اقدامات آنها می‌بندد، بنابراین آنها به مخالفت با این لوایح روی آورده‌اند.
منبع: اعتماد
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان