تیتر امروز

مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران

این صد و سی و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
سیدحسین مرعشی: گفت‌و‌گو‌های تاکتیکی ایران و آمریکا به بن‌بست رسیده/ تخطئه و پیگرد قضایی، روش مناسبی برای تعامل سیاسی نیست/ اکثریت ایرانیان، موافق ساخت بمب اتم هستند!
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ایران 

سیدحسین مرعشی: گفت‌و‌گو‌های تاکتیکی ایران و آمریکا به بن‌بست رسیده/ تخطئه و پیگرد قضایی، روش مناسبی برای تعامل سیاسی نیست/ اکثریت ایرانیان، موافق ساخت بمب اتم هستند!

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ سیدحسین مرعشی، دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی و فعال سیاسی اصلاح‌طلب رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
محمد مهدی تندگویان: اختلاس‌ها و فساد‌های مالی امید جوانان را سوزاند/ نسل جدید دیگر به ساختار‌های رسمی اعتماد ندارد/ بازگشت اعتماد بدون تغییر ساختار ممکن نیست
گفت و گوی دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» با معاون پیشین وزارت ورزش و جوانان

محمد مهدی تندگویان: اختلاس‌ها و فساد‌های مالی امید جوانان را سوزاند/ نسل جدید دیگر به ساختار‌های رسمی اعتماد ندارد/ بازگشت اعتماد بدون تغییر ساختار ممکن نیست

دیدارنیوز در یکی دیگر از برنامه های «پشت صحنه» میزبان محمد مهدی تندگویان، معاون پیشین وزارت ورزش و جوانان بود. این گفت و گو را ببینید و بخوانید.
عضو هیئت رئیسه مجلس:

علت حذف و بازگشت دوباره «کارت سوخت» چه بود؟

مجتبی یوسفی، عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: نمایندگان مجلس در تلاش هستند با این تحقیق و تفحص از زمان وزارت آقای بیژن زنگنه حقایق مهم و گا‌ها دردناکی که در طول این ۸ سال از دولت اقای روحانی در کشور رقم خورد را روشن و به مردم اعلام کنند.

کد خبر: ۱۱۸۴۹۴
۰۸:۳۰ - ۲۱ دی ۱۴۰۰

ایران

دیدارنیوز: عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: تصمیم خلق الساعه برای حذف کارت سوخت در دولت قبل بار مالی میلیاردی را بر روی دست کشور گذاشت و آقایان باید توضیح دهند که علت حذف و دوباره به جریان انداختن کارت سوخت چه بوده است؟

مجتبی یوسفی عضو هیئت رئیسه مجلس، با اشاره به رای مجلس به تحقیق و تفحص از وزارت نفت زمان تصدی بیژن زنگنه اظهار داشت: نمایندگان مجلس در تلاش هستند با این تحقیق و تفحص از زمان وزارت آقای بیژن زنگنه حقایق مهم و گا‌ها دردناکی که در طول این ۸ سال از دولت اقای روحانی در کشور رقم خورد را روشن و به مردم اعلام کنند.

وی در عین حال تاکید کرد که تحقیق و تفحصی می‌تواند اثر بخش و منجر به فایده باشد که در نهایت بتواند سبب اصلاح فرآیند‌ها و جلوگیری از برخی تصمیمات نادرست و زیان‌بار باشد.

یوسفی با تاکید بر اینکه نمایندگان مجلس در این تحقیق و تفحص می‌خواهند مشخص سازند که قرارداد‌های نفتی منعقد شده در طول ۸ سال دولت آقای روحانی و وزرات بیژن زنگنه چه ابعاد و زوایایی داشته است. البته مجلس قرارداد کرسنت و زوایای این قرارداد را هم به صورت ویژه دنبال خواهد کرد.

این عضو هیئت رئیسه مجلس با اشاره به رابطه شرکت ملی نفت و وزارت نفت، گفت: باید رابطه مالی شرکت ملی نفت و وزارت نفت مشخص و روشن شود که سند حسابرسی ما چگونه است؟

وی خاطرنشان کرد: مجلس در تحقیق و تفحص خود از وزارت نفت بیژن زنگنه علت تصمیم‌گیری‌های اشتباهی که در عدم توسعه صنایع پایین دستی پتروپالایشگاه‌ها و تکمیل زنجیره ارزش آن داشت را برای مردم روشن خواهد کرد.

یوسفی تاکید کرد: تصمیم خلق الساعه برای حذف کارت سوخت در دولت قبل بار مالی میلیاردی را بر روی دست کشور گذاشت و آقایان باید توضیح دهند که علت حذف و دوباره به جریان انداختن کارت سوخت چه بوده است؟

منبع: فارس
برچسب ها: مجتبی یوسفی
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۴ آذر
امروز سه‌شنبه ۰۴ آذر
امروز سه‌شنبه ۰۴ آذر
امروز سه‌شنبه ۰۴ آذر