تیتر امروز

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...
شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است
دیدار بودجه ۱۴۰۵ را بررسی می‌کند

به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است

دیدارنیوز پس از دفاع مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از بودجه ۱۴۰۵ صحبت‌های او و تحلیل‌های کارشناسان درباره این بودجه را بررسی می‌کند.

هیلی: برای انتخاب مجدد ترامپ در ۲۰۲۰ مبارزه خواهم کرد

سفیر مستعفی آمریکا در سازمان ملل در واکنش به گمانه‌زنی‌های گسترده درباره جاه‌طلبی‌های سیاسی بیشترش به دنبال اعلام استعفایش در روز سه‌شنبه اعلام کرد: برای انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۰ میلادی نامزد نمی‌شوم و از انتخاب مجدد دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا حمایت خواهم کرد.

کد خبر: ۱۱۸۴۵
۱۰:۱۳ - ۱۸ مهر ۱۳۹۷

دیدارنیوز - نیکی هیلی، سفیر آمریکا در سازمان ملل در جریان دیدارش با ترامپ در کاخ ریاست‌جمهوری که در جریان آن ترامپ استعفای وی را قبول کرد به خبرنگاران گفت: من برای انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۰ نامزد نمی‌شوم. من به دنبال حمایت از ترامپ در انتخابات بعدی هستم.

از آنجایی که کاخ سفید با عجله نشست میان ترامپ و هیلی را اعلام کرد، اخبار مربوط به تصمیم نیکی هیلی برای استعفا از سمتش به شدت فراگیر و منعکس شد.

ترامپ که در دفتر ریاست‌جمهوری در کنار هیلی نشسته بود به خبرنگاران گفت: هیلی تا پایان سال جاری میلادی در سمت خود باقی خواهد ماند و پس از آن نیاز به یک استراحت دارد.

ترامپ تاکید کرد که هیلی از شش ماه پیش تصمیم خود را برای استعفا از سمتش به وی ابلاغ کرده بود.

هیلی فرماندار سابق کارولینای جنوبی به خاطر اعتباراتش از جانب حزب جمهوری‌خواه و تمایلی که به این حزب داشت به عنوان یک نیروی ثابت و استوار در دولت تلقی می‌شد.

شایعاتی نیز به شدت منعکس شده بود مبنی بر اینکه هیلی جاه‌طلبی‌های سیاسی خودش را دارد. اخبار روز سه‌شنبه باعث گمانه‌زنی‌های گسترده‌ای شد مبنی بر اینکه هیلی ممکن است خودش را برای انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۰ میلادی آماده کند؛ گمانه‌زنی‌هایی که فورا از جانب نیکی هیلی رد شد و تاکید کرد که از انتخاب مجدد ترامپ در سال ۲۰۲۰ میلادی حمایت خواهد کرد.

استعفای هیلی در زمان ناخوشایندی برای کاخ سفید صورت می‌گیرد چراکه انتخابات میان دوره‌ای سال ۲۰۱۸ میلادی بسیار نزدیک است. این تصمیم همچنین احتمالا تایید برت کاوانا، به عنوان عضو دادگاه عالی را تحت‌الشعاع قرار خواهد داد؛ انتصابی که می‌تواند یک پیروزی بزرگ برای دولتی باشد که بیش از دولت‌های قبلی آشوب و ناآرامی و همچنین تغییر کارمندان را تجربه کرده است.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی