تیتر امروز

ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز

این صد و سی و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۴ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...
علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
واکنش جلالی به سفر رئیس جمهور به روسیه؛

جلالی: برخی افراد مرتبا می‌گویند روس‌ها قابل اعتماد نیستند

کاظم جلالی، سفیر ایران در مسکو درباره سفر رئیس جمهور به روسیه گفت: برخی افراد در داخل کشور مرتبا می‌گویند روس‌ها قابل اعتماد نیستند و یا از مسائل گذشته ایران با روسیه حرف می‌زنند.

کد خبر: ۱۱۸۳۹۱
۱۰:۲۷ - ۲۰ دی ۱۴۰۰

جلالی

دیدارنیوز: سفیر ایران در مسکو گفت: سفر رئیس جمهور جمهوری اسلامی ایران به روسیه نقطه عطفی در روابط نوین بین دو کشور است.

«بدون خط خوردگی» رادیو گفتگو در خصوص ابعاد سفر رئیس جمهور به روسیه با کاظم جلالی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در مسکو به صورت تلفنی گفتگو کرد.

کاظم جلالی سفر رئیس جمهور به روسیه را از ابعاد مختلف دارای اهمیت دانست و با بیان اینکه نسبت به این سفر حساسیت و حتی بعضا بغض وجود دارد، گفت: جمهوری اسلامی ایران در طول دوران پس از انقلاب بر روی استقلال خود تاکید کرد و از طرف دیگر در مقابل هژمونی غرب که آمریکا سمبل آن محسوب می‌شود ایستادگی کرده است.

وی با تصریح بر اینکه ایران برای ایستادگی در مقابل غرب هزینه‌های مختلفی نیز پرداخت کرده است، اظهار کرد: حرف جمهوری اسلامی ایران از روز نخست نه شرقی و نه غربی بود. اما بعد از اینکه شرق فروپاشید و غرب در تدارک جشن یک جانبه گرایی خود بود، ایران اعلام کرد یک جانبه گرایی را در عرصه جهانی بر نمی‌تابد.

سفیر جمهوری اسلامی ایران در مسکو عقب نشینی آمریکا در منطقه غرب آسیا را نتیجه مقاومت ایران دانست و عنوان کرد: این یک موفقیت بزرگی برای جمهوری اسلامی ایران محسوب می‌شود. امروز شاهد رویارویی فدراسیون روسیه با غرب هستیم و این کشور تلاش دارد کشور‌های جدا شده از جماهیر شوروی را از غرب جدا نگه دارد و به همین جهت شاهد درگیری‌ها در حوزه اوکراین هستیم و در نتیجه تقابل امروز روسیه با غرب یک تقابل جدی است.

وی به دیگر کشور توسعه یافته در شرق یعنی چین اشاره و بیان کرد: اقتصاد چین اقتصاد جوانی است و در حال حرکت تبدیل شدن به اقتصاد اول دنیا شدن است. در این مرحله سه قدرت بزرگ به نام چین، روسیه و ایران اگر در کنار یکدیگر قرار بگیرند حتما به نفع غرب نیست و به همین جهت امروز شاهد هستیم وقتی رئیس جمهور ایران قصد سفر به روسیه را دارد حجم زیادی از تبلیغات در رسانه‌های دنیا علیه این سفر صورت می‌گیرد و یا به آن توجه می‌کنند.

جلالی با بیان اینکه سفر حجت الاسلام رئیسی، رئیس جمهور جمهوری اسلامی ایران به روسیه نقطه عطفی در روابط نوین بین دو کشور است، اظهار کرد: برخی افراد در داخل کشور مرتبا می‌گویند روس‌ها قابل اعتماد نیستند و یا از مسائل گذشته ایران با روسیه حرف می‌زنند.

سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه با تاکید بر اینکه باید چهار دوره در روسیه را با یکدیگر تفکیک کرد، گفت: یک دوره تزار است و سوابق بسیار بدی در این دوران برای ایران وجود دارد. دوران دیگر مربوط به اتحاد جماهیر شوروی است و ایران در این دوران علیه مبانی شوروی شکل گرفت، زیرا آن‌ها اعتقاد داشتند دین افیون توده‌ها است.

وی افزود: دوره سوم مربوط به فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی در دهه ۹۰ است که در آن زمان تلاش برای نزدیکی به غرب صورت گرفت. اما دوره آقای پوتین، دوره واکنش به دهه قبل در برابر غرب است، زیرا قصد دارند روسیه متحد و مقتدر باشد.

کاظم جلالی با رد این ادعا که جمهوری اسلامی ایران در ذیل قدرت روسیه قرار دارد، تصریح کرد: سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران در طول چهل سال گذشته بر مبنای عزت، حکمت و مصلحت بوده است. البته ممکن است گاهی در سیاست خارجی دچار اشتباه شده‌ایم، اما اشتباه از خودمان بوده است و کسی به ایران دستور نداده است.

منبع: تسنیم
برچسب ها: رئیس جمهور
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
حسن رودی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۱۳ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۹
0
0
آقای جلالی ،چرافکر می کنید کمونیست هاقابل اعتماد هستند مگر نخواندی استالین به روز ملتش چه آورد وچین نسبت به مسلمان کشورش چه بی‌رحمی می کند برخورد کره شمالیبامردمش راباورنداری،پس برو کاملا مطالعه کن.
امروز سه‌شنبه ۲۵ آذر
امروز سه‌شنبه ۲۵ آذر
امروز سه‌شنبه ۲۵ آذر
امروز سه‌شنبه ۲۵ آذر