تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
کمیسیون پزشکی تایید کرد:

پسری که مادرش را با چاقو کشته است جنون دارد

پسر جوانی که پدرش را مجروح و مادرش را به قتل رسانده بود، از سوی کمیسیون ۳ نفره پزشکی قانونی مجنون تشخیص داده شد.

کد خبر: ۱۱۸۳۸۵
۰۹:۵۸ - ۲۰ دی ۱۴۰۰

 پسر مجنونی که مادرش را با چاقو کشت

دیدارنیوز ـ رسیدگی به این پرونده از ظهر چهارشنبه ۲۹ اردیبهشت امسال و با گزارش قتل زن ۷۵ ساله‌ای به بازپرس حبیب‌الله صادقی آغاز شد.

با اعلام این خبر بازپرس شعبه چهارم دادسرای امور جنایی پایتخت و تیم بررسی صحنه جرم راهی طبقه دوم یک ساختمان سه طبقه شدند. با حضور در محل آن‌ها با جسد زن سالخورده در حالی مواجه شدند که در چند قدمی او همسر مجروحش قرار داشت و پسرش که عامل این جنایت بود در سالن پذیرایی بود.

در نخستین تحقیقات، دختر مقتول که موضوع را به پلیس گزارش کرده بود، گفت: یکی از همسایه‌ها با من تماس گرفت و گفت صدای درگیری از خانه‌مان می‌آید، بعد هم خودم را بلافاصله به خانه رساندم. با کلیدی که داشتم در را باز کردم، اما با جسد خونین مادر و بدن نیمه جان پدرم روبه‌رو شدم.

شاهدی برای جنایت

مرد سالخورده که توسط پسرش مورد ضرب و شتم قرار گرفته بود، در تحقیقات گفت: نمی‌دانم چرا پسرم ناگهان شروع به داد و فریاد کرد و مادرش را کتک زد و بعد هم با چاقو او را به قتل رساند. خواستم دست او را بگیرم، اما حریف پسرم نشدم و خودم هم مجروح شدم.

بررسی‌های اولیه حکایت از آن داشت که پسر جوان دچار بیماری دوقطبی است، اما اینکه در زمان جنایت جنون داشته است یا خیر، دلیلی بود که بازپرس جنایی او را به کمیسیون سه نفره پزشکی قانونی فرستاد.

با انجام معاینات و آزمایشات صورت گرفته از سوی کمیسیون سه نفره پزشکی قانونی، جنون پسر ۳۶ ساله تأیید شد و کمیسیون اعلام کرد، متهم در زمان وقوع جرم جنون داشته است. به دستور بازپرس جنایی او روانه بیمارستان روانی شد تا در آنجا تحت درمان قرار گیرد.

برچسب ها: حوادث
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد