تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

مادری برای طلاق دخترش دست به آدم ربایی زد

هفته گذشته زن میانسالی در تهران به اداره پلیس رفت و گفت دخترش به نام نسرین به طور ناگهانی ناپدید شده است اما مشخص شد دختر جوان گم نشده است و همراه شوهرش در شیراز شهر زندگی می‌کند، ماجرا چه بود؟

کد خبر: ۱۱۸۳۰۲
۱۲:۲۶ - ۱۹ دی ۱۴۰۰

مادری برای طلاق دخترش دست به آدم ربایی زد

دیدارنیوز ـ زن میانسال که از دامادش ناراضی بود با طرح سناریوی آدم‌ربایی دروغین تلاش کرد او را مجبور به طلاق دخترش کند.

هفته گذشته بود که زن میانسالی در تهران به اداره پلیس رفت و گفت دخترش به نام نسرین به طور ناگهانی ناپدید شده است.

وی در ادعایی گفت: من و شوهرم وضع مالی خوبی داریم. مدتی قبل متوجه شدیم دخترمان با مرد جوانی تلفنی و پیامکی ارتباط دارد تا اینکه امروز او برای انجام کاری از خانه بیرون رفت و دیگر برنگشت. پس از این خیلی دنبال او گشتیم، اما خبری از نسرین پیدا نکردیم که احتمال دادیم فرد یا افرادی او را ربوده‌اند.

با شکایت زن میانسال پرونده به دستور قاضی میثم‌حسین‌پور، بازپرس شعبه‌هشتم دادسرای امور جنایی تهران در اختیار تیمی از کارآگاهان پلیس‌آگاهی قرار گرفت. بدین ترتیب تحقیقات برای پیدا کردن دختر جوان آغاز شد که مأموران دریافتند تلفن همراه دختر گمشده در شهرستان شیراز فعال است و با کارت بانکی وی هم در همان شهر از فروشگاهی خرید شده است.

سپس مأموران به دستور بازپرس راهی شیراز شدند که مشخص شد دختر جوان گم نشده است و همراه شوهرش در آن شهر زندگی می‌کند.

وی گفت: یکسال پیش ازدواج کردم و خانواده‌ام نیز موافق بودند تا اینکه مدتی قبل شوهرم با پدرم مشاجره لفظی کرد و از آن روز به بعد مادر و پدرم اصرار دارند از شوهرم جدا شوم. آن‌ها مدعی‌اند که سطح خانواده ما خیلی بالا است و از نظر فرهنگی و اجتماعی از خانواده شوهرم برتری داریم و باید از او جدا شوم. در این مدت آن‌ها خیلی برای من و شوهرم پاپوش درست کردند و حتی در دادگاه خانواده شکایت کردند که شوهرم مرا کتک می‌زند، اما من دست آن‌ها را رو می‌کردم و می‌گفتم شوهرم را دوست دارم.

آن‌ها وقتی به نتیجه نرسیدند ادعا کردند که شوهرم مرا دزدیده است در صورتی که من و شوهرم به خاطر رفتار‌های پدر و مادرم از تهران محل زندگی‌مان را به شیراز منتقل کردیم. پس از این مأموران پلیس از شاکی تحقیق کردند. وی گفت: خانواده ما و خانواده دامادمان از نظر فرهنگی و مالی در یک سطح نیستند و به همین خاطر تصمیم داشتیم دخترمان از شوهرش جدا شود. در این مدتی که به دادسرا‌ها رفت و آمد داشتم با زنی آشنا شدم که پیشنهاد داد اگر شکایت آدم‌ربایی کنم دامادم مجبور می‌شود دخترم را طلاق دهد که به دروغ در اداره پلیس ادعای آدم‌ربایی را مطرح کردم.

بدین ترتیب پروند آدم‌ربایی برای همیشه بسته شد.

منبع: رکنا
برچسب ها: حوادث
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها