تیتر امروز

سمانه نایینی:
گفت‌وگوی ویژه دیدارنیوز با یک فعال حوزه روابط عمومی سمن‌ها

سمانه نایینی: "جمع‌آوری" مناسب پسماند است نه کارتن‌خواب‌ها و کودکان کار/ ناکارآمدی شهرداری به سازمان‌های مردم نهاد آسیب زد/ خلع سواد رسانه‌ای پاشنه آشیل روابط عمومی‌ها است

امروز ۲۷ اردیبهشت ماه روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی‌هاست و این روز بهانه‌ای شد تا دیدارنیوز در گفت و گویی با یکی از فعالان حوزه روابط‌عمومی سمن‌ها، چالش‌ها و کاستی‌های این حوزه را بررسی کند.
تلاش کن! طلاش کن

تلاش کن! طلاش کن

رویکرد پریسکوپ برآن است که دغدغه و علاقه مندی‌های نسل z رو با تجربه و دانش نسل‌های قبل‌تر ادغام کند تا نتایج جالب و جدیدی در راستای اهداف شغلی هر دو نسل برسد. در قسمت سوم این برنامه چشم پریسکوپ...
رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه
گفت‌وگوی دیدار در برنامه جامعه‌پلاس با وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی

رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه

جامعه پلاس در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان رضا صالحی امیری، وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی بود؛ او از دلایل فرار نخبگان گفت و تاکید کرد که به همین دلیل سالیانه ۱۵ میلیارد دلار سرمایه از...

تداوم پس‌لرزه‌های مرجوع شدن محصولات کشاورزی

رییس اتحادیه انجمن‌های علوم گیاه پزشکی با اشاره به موارد اخیر مرجوع شدن محصولات کشاورزی صادراتی ایران، معتقد است با تدوین قوانین لازم باید به سمت توسعه کشاورزی ارگانیک برویم تا بتوانیم در بازار‌های جهانی سهم خود را داشته باشیم.

کد خبر: ۱۱۸۳۶۱
۲۰:۲۹ - ۱۹ دی ۱۴۰۰

به گزارش دیدار نیوز خوزستان: محمدرضا رضاپناه با اشاره به اینکه حدود ۸۰ میلیون هکتار از اراضی کشاورزی برای کشت محصولات ارگانیک مورد استفاده است و به همین میزان نیز اراضی طبیعی و وحشی داریم به طوری که در مجموع ۱.۵ تا ۳ درصد از اراضی کشاورزی به کشاورزی ارگانیک اختصاص دارد، گفت: محصولات کشاورزی ارگانیک به نحوی تولید می‌شود که از نهاده‌های داخل مزرعه برای آن استفاده می‌شود نه از کود‌ها و سموم شیمیایی، بالاخص اینکه روش ارگانیک، حجم محصولات تولیدشده را کم نمی‌کند بلکه با به کارگیری روش‌های تقویتی، میزان تولید محصولات قابل توسعه است.

وی با تاکید بر اینکه در سال‌های آتی کشاورزی ارگانیک، عادی خواهد شد و کشاورزی غیرارگانیک، غیرعادی تلقی می‌شود، ادامه داد: ما از سال ۲۰۱۸ جزو کشور‌هایی قرار گرفته ایم که قوانین ارگانیک نداریم و مهم‌تر از آن، ساختار و سازمان برای کشاورزی ارگانیک نداریم.

رضاپناه به ضرورت مستقل بودن سازمان محصولات ارگانیک پرداخت که لایه چندم یک سازمان دیگر نباشد و گفت: برگشت فلفل از روسیه، آغاز توجه دادن مدیران به کشاورزی ارگانیک است و خوب است بدانیم که روسیه از سال ۲۰۲۱ قانون ارگانیک را اجرا کرده و ما اگر می‌خواهیم در این بازار بمانیم باید اصول آن را اجرا کنیم، مانند بازی فوتبال که همه تیم‌ها باید قواعد و اصول خاصی را رعایت کنند.

وی تاکید کرد: ما باید در محصولات ارگانیک به میزانی قوی باشیم که بتوانیم سهم خودمان را از بازار دنیا به دست بیاوریم. رییس اتحادیه انجمن‌های علوم گیاه پزشکی یکی از مشکلات کشور را در تعدد صادرکنندگان عنوان کرد و ادامه داد: این تعدد باعث شده که بازار‌های هدف را اشباع کنیم و قیمت محصولات صادراتی ما در این بازار‌ها کاهش یابد.

رضاپناه وجود پژوهشکده برای کشاورزی ارگانیک را ضروری خواند و گفت: محصولات کشاورزی ما در دنیا مشتری دارد، اما باید ساختار‌ها را اصلاح کنیم تا بتوانیم موفق ظاهر شویم.

وی افزایش زمین‌های مورد کشت ارگانیک را گام اساسی دانست و ادامه داد: باید تعداد کارشناسان این حوزه را هم افزایش دهیم و به عوامل ارگانیک توجه کنیم، زیرا به زودی محصولات ارگانیک، محصولات عادی تلقی خواهند شد که باید در دسترس باشند و از طرفی سموم کشاورزی نیز گران خواهند شد و قیمت محصولات غیرارگانیک را افزایش خواهد داد.

طی ماه اخیر، بازگشت محصولات کشاورزی ایران از کشور‌هایی مانند روسیه، هند و ازبکستان خبرساز شد و دلایل مختلفی مانند وجود سموم یا شپشک در محصولات برای آن عنوان شد. سخنگوی گمرک در این مورد به خبرنگار کارآفرین نیوز گفته بود تنها ۲۰ صدم درصد صادرات کشاورزی ایران برگشت خورده و جای نگرانی نیست. در حالی که مرجوع شدن این محصولات بازتاب زیادی یافته بود، سیدروح الله لطیفی آن را در مقایسه با میزان صادرات انجام شده بسیار ناچیز خواند که جای نگرانی ندارد.

در عین حال رییس انجمن تولیدکنندگان سموم ایران، موضوع سمپاشی و نحوه استفاده از سم در محصولات کشاورزی را دارای اهمیت بالایی عنوان کرده بود و این کارشناس کشاورزی نیز به خبرنگار کارآفرین نیوز گفته بود: اگر سموم مورد استفاده قرار نگیرند، ۳۵ تا ۵۰ درصد محصولات در اثر آفت از بین خواهند رفت، اما برای استفاده از سموم، اگرچه تولیدکنندگان دستورالعمل‌هایی را اعلام می‌کنند، اما بخش ترویج در وزارت کشاورزی باید بر روی کار کشاورزان نظارت داشته باشد و آن‌ها را آموزش بدهد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی