تیتر امروز

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!

این صد و چهل و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...

کودک گمشده در هرج‌ومرج فرودگاه کابل پیدا شد

سهیل احمدی پس از سقوط کابل به دست طالبان به یک سرباز آمریکایی در فرودگاه سپرده شد، اما پس از آن خبری از او نشد. اکنون او را به اعضای خانواده‌اش در کابل برگردانده‌اند.

کد خبر: ۱۱۸۳۴۴
۱۵:۲۴ - ۱۹ دی ۱۴۰۰

سهیل احمدی

دیدارنیوز: نوزاد پسری که در بحبوحه آشوب‌های فرودگاه کابل به یک سرباز آمریکایی سپرده و گم شده بود به خویشاوندانش در کابل تحویل داده شد.

به نقل از خبرگزاری رویترز، "سهیل احمدی" نام این نوزاد پسر است که ۱۹ اوت ۲۰۲۱ و چهار روز پس از سقوط کابل به دست طالبان به یک سرباز آمریکایی در فرودگاه سپرده شد، اما پس از آن خبری از او نشد. اکنون او را به اعضای خانواده‌اش در کابل برگردانده‌اند.

در پی خبر منتشر شده از سوی رویترز که نوامبر ۲۰۲۱ به همراه عکس این نوزاد چاپ شد، یک راننده تاکسی ۲۹ ساله به نام حمید صافی که این نوزاد را در فرودگاه یافته و او را به خانه‌اش برده بود تا بزرگ کند، از ماجرا مطلع شد.

پس از هفت هفته گفتگو و یک بازداشت کوتاه مدت توسط پلیس طالبان افغانستان، این مرد جوان در نهایت کودک را به پدربزرگ و سایر اعضای خانواده‌اش که هنوز در کابل هستند، برگرداند.

آن‌ها گفتند که اکنون به دنبال برگرداندن این نوزاد به والدین و خواهر و برادرش‌هایش هستند که چند ماه قبل به آمریکا فرار کردند.

در جریان خروج پر آشوب افغان‌ها در تابستان ۲۰۲۱، "میرزا علی احمدی"، پدر این کودک که به عنوان گارد امنیتی برای سفارت آمریکا در کابل کار می‌کرد و همسرش نگران این بودند که نوزادشان به دلیل جمعیت زیاد در ورودی‌های فرودگاه کابل صدمه ببیند.

احمدی اوایل نوامبر ۲۰۲۱ به رویترز گفته بود که نوزادش را از روی دیوار فرودگاه به یک سرباز یونیفورم پوش داده که گمان می‌کرد آمریکایی باشد و انتظار داشت که پس از عبور از ورودی فرودگاه او را پس بگیرد. اما درست چند لحظه بعد، نیرو‌های طالبان جمعیت را عقب نشانده و این درست نیم ساعت پیش از آن بود که احمدی، همسر و چهار فرزند دیگرش بتوانند وارد فرودگاه شوند، اما آن‌ها نتوانستند نوزاد را بیابند.

احمدی در ادامه گفت، داخل فرودگاه را در جستجوی نوزادش گشت و در نهایت به او گفتند که شاید فرزندش را جداگانه از کشور خارج کنند و احتمالا بعدا او و فرزندش به هم ملحق شوند.

در این میان، بقیه خانواده از کشور خارج شدند و در پایگاه هوایی در تگزاس هواپیمای آن‌ها به زمین نشست. برای چندین ماه آن‌ها نمی‌دانستند که فرزنداشان کجاست.

درست همان روزی که احمدی و خانواده‌اش از کودک جدا شدند، راننده جوان که خانواده برادرش را برای خروج از افغانستان به فرودگاه آورده بود، کودک را تک و تنها و گریان بر روی زمین یافت و بعد از آنکه نتوانست خانواده او را در داخل فرودگاه بیابد، تصمیم گرفت نوزاد را با خود به خانه ببرد و از او نگهداری کند. او که خودش سه دختر دارد، گفت: بزرگترین آرزوی مادرم پیش از مرگ برای من این بود که یک پسر داشته باشم.

این مرد جوان که از پس دادن نوزاد به خانواده اصلی‌اش امتناع کرده بود در نهایت با تلاش‌های پلیس طالبان افغانستان نوزاد را به خانواده اصلی‌اش پس داد. یکی از اقوام این نوزاد به پلیس طالبان افغانستان گزارش داد که این نوزاد ربوده شده و پلیس هم سراغ این مرد جوان راننده را گرفت، اما او اتهام آدم ربایی را رد کرد و گفت که فقط از کودک مراقبت می‌کرد.

همچنین این مرد جوان بابت هزینه‌های نگهداری برای این کودک مبلغ ۱۰۰ هزار افغانی دریافت کرد.

منبع: ایسنا
برچسب ها: افغانستان
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی