تیتر امروز

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!

این صد و چهل و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...
شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...

مردم کره جنوبی خواهان برچیده شدن سامانه‌های نظامی آمریکا

معترضان و ساکنان سئونگ جو می‌گویند که این سامانه دفاع موشکی بدون موافقت آن‌ها در این مکان مستقر شده و نظر آن‌ها در این زمینه اصلا مورد توجه قرار نگرفته است.

کد خبر: ۱۱۸۱۹۶
۱۳:۵۲ - ۱۸ دی ۱۴۰۰

آمریکا

دیدارنیوز: مردم منطقه «سئونگ جو» در جنوب شرقی سئول خواستار برچیده شدن سامانه‌های پدافندی موشکی آمریکا از این منطقه کوهستانی شدند.

مردم چند روستا در منطقه کوهستانی «سئونگ جو» در ۱۳۵ مایلی جنوب شرق سئول خواستار برچیده شدن سامانه‌های دفاع موشکی آمریکا از این منطقه شدند. 

براساس گزارش ان پی آر، ارتش آمریکا به بهانه مقابله با حملات موشکی کره شمالی، شش سامانه پدافندی تاد را در یک زمین گلف در سئونگ‌جو مستقر کرده است. 

این سامانه‌ها بخشی از سیستم پدافندی ایالات متحده در سراسر کره جنوبی است که در سال ۲۰۱۷ در این منطقه مستقر شده است. 

معترضان و ساکنان سئونگ جو می‌گویند که این سامانه دفاع موشکی بدون اجازه و بدون موافقت آن‌ها در این مکان مستقر شده است و نظر آن‌ها در این زمینه اصلا مورد توجه قرار نگرفته است.

«کیم یونگ جائه» از فعالان معترض می‌گوید، استقرار سامانه تاد در این منطقه غیرقانونی است. ما هوشیار هستیم و متوجه هرگونه تغییر در این پایگاه خواهیم بود. 

طی ماه‌های اخیر اخباری از تلاش آمریکا و کره جنوبی برای ارتقای این سامانه‌های موشکی و همچنین تغییراتی در محل زندگی سربازان آمریکایی با استفاده از کانتینر در این پایگاه نظامی منتشر شده است. این پایگاه پیش از این یک باشگاه گلف بوده است. بعد از ۵ سال فعالیت پایگاه، این مکان همچنان بیشتر شبیه زمن گلف است تا یک پایگاه نظامی. 

«لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا در بازدید خود از کره جنوبی در ماه مارس گذشته بات همتای کره‌ای خود درباره چگونگی استقرار نظامیان آمریکایی در این باشگاه گلف رایزنی کرده بود. 

مردم کره جنوبی خواهان برچیده شدن سامانه‌های نظامی آمریکا

در ادامه این گزارش آمده است، فعالان سیاسی و ساکنان محلی اطراف پایگاه را محاصره کرده و از ورود مصالح ساختمانی به آن جلوگیری می‌کنند. معترضان معتقدند که مقامات آمریکایی و کره جنوبی درباره نحوه استفاده از این مکان با آن‌ها صادق و شفاف نبوده‌اند. 

کیم یونگ می‌گوید، آن‌ها به ما گفته بودند که استقرار این تجهیزات نظامی موقتی است، اما گام‌هایی که برداشته اند حاکی از دائمی بودن اقدامات آنهاست. 

«پارک سو گئو» یکی دیگر از معترضان می‌گوید، روستای سئونگ جو یک روستای آرام است، اما اکنون در حال ویران شدن است و برخی آن را زندان بدون میله می‌دانند. 

ارتش آمریکا از زمان پایان جنگ کره و به بهانه مقابله با تهدید کره شمالی ده‌ها پایگاه نظامی در سراسر کره جنوبی دارد و بیش از ۲۸ هزار تفنگدار دریایی این کشور در این پایگاه‌ها حضور دارند.

منبع: فارس
برچسب ها: کره جنوبی
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی