تیتر امروز

علی(ع) هیچ‌گاه جایگاهش در خلافت را همانند سلطانی قرار نداد که خود را فراتر از قانون، نقد و نظارت و اعتراض مردم بداند/ سیاست راه بلد می‌خواهد و برای اداره جامعه باید هنر سیاست‌ورزی دانست
در چهل‌و یکمین برنامه دیدار اندیشه با ناصر مهدوی مطرح شد:

علی(ع) هیچ‌گاه جایگاهش در خلافت را همانند سلطانی قرار نداد که خود را فراتر از قانون، نقد و نظارت و اعتراض مردم بداند/ سیاست راه بلد می‌خواهد و برای اداره جامعه باید هنر سیاست‌ورزی دانست

در چهل و یکمین برنامه دیدار اندیشه، مقارن با سالروز  ولادت مولی الموحدین حضرت علی (ع) با ناصر مهدوی در موضوع "علی؛ پدر در زندگی شخصی- پدر یا سلطان قدر قدرت در سپهر اجتماع" گفت‌و‌گو...
تجاوز هوایی آمریکا به کاراکاس/ دلسی رودریگز، معاون مادورو، به صورت موقت رئیس‌جمهور ونزوئلا شد+نخستین تصاویر مادورو در نیویورک
آمریکا به ونزوئلا حمله کرد

تجاوز هوایی آمریکا به کاراکاس/ دلسی رودریگز، معاون مادورو، به صورت موقت رئیس‌جمهور ونزوئلا شد+نخستین تصاویر مادورو در نیویورک

در پی حمله هوایی آمریکا به کاراکاس، پایتخت ونزوئلا، مادورو رئیس‌جمهور ونزوئلا اعلام کرد: در حال حاضر در حال بمباران کاراکاس هستند و این هشداری به تمام جهان است؛ آنها به ونزوئلا حمله کرده‌اند....
اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

ارائه طرح احداث واحد پتروشیمی در شادگان

نماینده شادگان در مجلس شورای اسلامی به منظور توسعه اشتغال و سرمایه گذاری، جلسه‌ای با مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا) برگزار کرد.

کد خبر: ۱۱۸۱۳۸
۰۹:۴۶ - ۱۸ دی ۱۴۰۰

به گزارش دیدار نیوز خوزستان: نشست دوم در دفتر معاون شرکت شستا برگزار و در خصوص امکان سنجی تاسیس مجتمع پتروشیمی در شهرستان شادگان، تامین خوراک، بررسی محل و اعتبار لازم برای طرح مجتمع پتروشیمی گفتگو و تبادل نظر صورت گرفت و در نهایت مقرر شد تا هلدینگ نفت، گاز و پتروشیمی شستا (تاپیکو) طرح توجیهی و اقدامات اولیه را با سرعت انجام تا در آینده نزدیک شاهد کلنگ زنی طرح مجتمع پتروشیمی در شادگان باشیم.

در این نشست محمد ابراهیم راعی معاونت برنامه ریزی و توسعه با اشاره به اهداف شستا، اظهار کرد: عقیده شستا بر توسعه و استفاده از پتانسیل منطقه است و سیاست‌های آن همواره بر تکمیل زنجیره تولید و جلوگیری از خام فروشی است.

وی افزود: اینکه نماینده مردم این شهرستان دغدغه‌مند و پیش قدم شده و پای کار است قابل تقدیر و قدردان زحماتشان هستیم.

حجت الاسلام و المسلمین ناصری نژاد نماینده مردم شادگان در مجلس شورای اسلامی ضمن رضایتمندی از اهداف جدید شستا، اظهار کرد: حال که دولت انقلابی سر کار آمده و دغدغه حل مشکلات معیشتی مردم و استفاده از جوانان را دارد باید به این مسئله توجه بیشتری داشت.

وی افزود: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و به ویژه شرکت شستا با استفاده از جوانان در مدیریت‌های کلیدی باعث امیدواری است که باید ادامه دار باشد.

ناصری نژاد ضمن بر شمردن سرمایه‌های خدادادی این شهرستان، گفت: خواستار پیگیری و عنایت ویژه برای سرمایه گذاری در شهرستان شادگان بیش از پیش هستیم.

نماینده مردم شادگان در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: انتظار ما بیش از دولت قبل است و مردم کشور چشم امیدشان به این دولت است پس باید با اقدامات ضربتی با کمک هم بیکاری را ریشه کن کنیم و بنده در این راستا پیشقدم هستم.

شایان ذکر است هلدینگ نفت و گاز و پتروشیمی شستا با دستور مدیر عامل و معاون شرکت مذکور در حال انجام مقدمات اداری به منظور اجرای پروژه مجتمع پتروشیمی در شهرستان شادگان هستند.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۴ دی
امروز يکشنبه ۱۴ دی
امروز يکشنبه ۱۴ دی
امروز يکشنبه ۱۴ دی
پرطرفدارترین ها