تیتر امروز

حسین کنعانی: مکانیزم ماشه را در پاچه نظام کردند/ به پزشکیان گفتم اگر حکمران خوبی نیستی برو/ حسین نقاشی: اصولگرایان احمدی‌نژاد را اصلاح‌طلب می‌دانند/ تندروها می‌گویند انقلاب، اسلام و دین همینی است که ما می‌گوییم
مناظره‌ای با موضوع آینده ایران، جنگ یا مذاکره

حسین کنعانی: مکانیزم ماشه را در پاچه نظام کردند/ به پزشکیان گفتم اگر حکمران خوبی نیستی برو/ حسین نقاشی: اصولگرایان احمدی‌نژاد را اصلاح‌طلب می‌دانند/ تندروها می‌گویند انقلاب، اسلام و دین همینی است که ما می‌گوییم

بیستم خردادماه، دیدارنیوز مناظره‌ای را با حضور حسین کنعانی مقدم، فعال سیاسی اصولگرا و حسین نقاشی، فعال سیاسی اصلاح طلب برگزار کرد که انتشار آن به دلیل تجاوز اسراییل به ایران به تعویق افتاد. حالا...
شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟

این هجدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...
ترامپ: بمباران ايران شبیه بمباران اتمی به ژاپن بود/ زیباکلام: مرگ بر آمریکا جزو آرمان‌های انقلاب نبود/ بحران اقتصادی گریبانگیر رسانه‌های مستقل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: بمباران ايران شبیه بمباران اتمی به ژاپن بود/ زیباکلام: مرگ بر آمریکا جزو آرمان‌های انقلاب نبود/ بحران اقتصادی گریبانگیر رسانه‌های مستقل

این صد و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

گفتگوی تلفنی پوتین و اردوغان

ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه و رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه روز یکشنبه تلفنی با یکدیگر گفتگو کردند. بهبود روابط دو کشور، مسائل بین‌المللی از جمله توافق‌های رسمی و قانونی برای تضمین امنیت فدراسیون روسیه، وضعیت قفقاز، بحران در سوریه و لیبی از موضوعات گفتگوی این دو سیاستمدار بوده است.

کد خبر: ۱۱۷۷۳۷
۱۱:۰۱ - ۱۳ دی ۱۴۰۰

گفتگوی تلفنی پوتین و اردوغان

دیدارنیوز: ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه و همتای ترک او رجب طیب اردوغان که کشورش یکی از اعضای ناتو است، روز یکشنبه تلفنی بر سر خواسته‌ها و انتظارات مسکو از پیمان نظامی ناتو در ارتباط با بحران اوکراین، گفتگو کردند.

بنا بر اعلام دفتر ریاست جمهوری ترکیه، دو رئیس جمهور همچنین درباره اقداماتی برای بهبود روابط دو کشور به گفتگو پرداخته‌اند.

بر اساس بیانیه کرملین نیز اگرچه رهبران دو کشور «تایید کرده‌اند که به دنیال تقویت مشارکت‌هایی هستند که به سود هر دو کشور باشد»، اما همزمان به بحث درباره مسائل بین‌المللی از جمله توافق‌های رسمی و قانونی برای تضمین امنیت فدراسیون روسیه، وضعیت قفقاز، بحران در سوریه و لیبی پرداخته‌اند.

روسیه و ترکیه علیرغم داشتن منافع متفاوت و گاه در تضاد در مناطق مختلف از جمله در سوریه و لیبی که در آن بازیگران اصلی هستند، همواره روابط شراکتی را حفظ می‌کنند.

دو کشور همچنین پشت درگیری مسلحانه‌ای بودند که اخیرا بین آذربایجان و ارمنستان بر سر منطقه قره‌باغ روی داد و به جنگی تمام عیار میان دو همسایه تبدیل شد.

اخیراً نیز تنش‌ها میان مسکو و آنکارا بر سر بحران اوکراین افزایش یافته و پوتین از همتای ترک خود به دلیل تحویل پهپاد‌های مسلح به ارتش اوکراین که علیه جدایی‌طلبان طرفدار روسیه در شرق این کشور استفاده می‌شود، انتقاد کرده است.

هفته گذشته و همزمان با نگرانی غرب از مداخله احتمالی روسیه در اوکراین و متهم کردن مسکو به تقویت قوای نظامی‌اش در نزدیکی مرز این کشور نیز آنکارا از کرملین به دلیل طرح مطالبات «یک جانبه» از ناتو انتقاد کرد.

روسیه همزمان با رد اتهامات آماده سازی نیروهایش برای حمله به اوکراین، در ۱۷ دسامبر مجموعه‌ای از پیشنهاد‌ها را با هدف محدود کردن نفوذ آمریکا و ناتو در همسایگی خود مطرح کرد.

بر اساس این پیشنهادها، هرگونه گسترش ناتو در نزدیکی مرز روسیه و به ویژه در اوکراین، همچنین تاسیس هرگونه پایگاه نظامی از سوی آمریکا در کشور‌هایی که پیش‌تر بخشی از اتحاد جماهیر شوروی بودند، ممنوع می‌شود.

تا کنون دو بار جو بایدن و ولادیمیر پوتین بصورت تلفنی بر سر این پیشنهادات گفتگو کرده‌اند و قرار است این پیشنهادات در نشست ۱۲ ژانویه شورای مشترک ناتو‌-روسیه نیز مطرح شوند.

ترکیه از سال ۱۹۵۲ میلادی عضو سازمان پیمان آتلانتیک شمالی موسوم به «ناتو» است و با این وجود، در سال‌های اخیر به نوبه خود خشم ناتو را به دلیل خرید سامانه دفاع ضد هوایی «اس-۴۰۰» روسیه برانگیخته است.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۲ تير
امروز يکشنبه ۲۲ تير
امروز يکشنبه ۲۲ تير
امروز يکشنبه ۲۲ تير