تیتر امروز

محمد مهدی تندگویان: اختلاس‌ها و فساد‌های مالی امید جوانان را سوزاند/ نسل جدید دیگر به ساختار‌های رسمی اعتماد ندارد/ بازگشت اعتماد بدون تغییر ساختار ممکن نیست
گفت و گوی دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» با معاون پیشین وزارت ورزش و جوانان

محمد مهدی تندگویان: اختلاس‌ها و فساد‌های مالی امید جوانان را سوزاند/ نسل جدید دیگر به ساختار‌های رسمی اعتماد ندارد/ بازگشت اعتماد بدون تغییر ساختار ممکن نیست

دیدارنیوز در یکی دیگر از برنامه های «پشت صحنه» میزبان محمد مهدی تندگویان، معاون پیشین وزارت ورزش و جوانان بود. این گفت و گو را ببینید و بخوانید.
مجتبی مقصودی: انجمن علمی مطالعات صلح، از تأسیس تا گسترش، برای مان بیش از آنکه نشیب باشد، فراز بود
نگاهی به آنچه که در دهمین سالگرد تأسیس انجمن علمی مطالعات صلح ایران گذشت

مجتبی مقصودی: انجمن علمی مطالعات صلح، از تأسیس تا گسترش، برای مان بیش از آنکه نشیب باشد، فراز بود

آیین دهمین سال تأسیس انجمن علمی مطالعات صلح ایران، همراه با تجلیل از مؤسس این انجمن، مجتبی مقصودی به همت انجمن علمی مطالعات صلح ایران، خانه اندیشمندان علوم انسانی و با همکاری جمعی از انجمن‌های...
اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک کارشناس برجسته محیط زیست

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه های خود میزبان دکتر اسماعیل کهرم بوم شناس و فعال محیط زیست بود؛ او در این گفت و گو تاکید داشت که برای گذار از وضعیت بحران کنونی باید مدیریت را از دست سیاسیون...

گفتگوی تلفنی پوتین و اردوغان

ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه و رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه روز یکشنبه تلفنی با یکدیگر گفتگو کردند. بهبود روابط دو کشور، مسائل بین‌المللی از جمله توافق‌های رسمی و قانونی برای تضمین امنیت فدراسیون روسیه، وضعیت قفقاز، بحران در سوریه و لیبی از موضوعات گفتگوی این دو سیاستمدار بوده است.

کد خبر: ۱۱۷۷۳۷
۱۱:۰۱ - ۱۳ دی ۱۴۰۰

گفتگوی تلفنی پوتین و اردوغان

دیدارنیوز: ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه و همتای ترک او رجب طیب اردوغان که کشورش یکی از اعضای ناتو است، روز یکشنبه تلفنی بر سر خواسته‌ها و انتظارات مسکو از پیمان نظامی ناتو در ارتباط با بحران اوکراین، گفتگو کردند.

بنا بر اعلام دفتر ریاست جمهوری ترکیه، دو رئیس جمهور همچنین درباره اقداماتی برای بهبود روابط دو کشور به گفتگو پرداخته‌اند.

بر اساس بیانیه کرملین نیز اگرچه رهبران دو کشور «تایید کرده‌اند که به دنیال تقویت مشارکت‌هایی هستند که به سود هر دو کشور باشد»، اما همزمان به بحث درباره مسائل بین‌المللی از جمله توافق‌های رسمی و قانونی برای تضمین امنیت فدراسیون روسیه، وضعیت قفقاز، بحران در سوریه و لیبی پرداخته‌اند.

روسیه و ترکیه علیرغم داشتن منافع متفاوت و گاه در تضاد در مناطق مختلف از جمله در سوریه و لیبی که در آن بازیگران اصلی هستند، همواره روابط شراکتی را حفظ می‌کنند.

دو کشور همچنین پشت درگیری مسلحانه‌ای بودند که اخیرا بین آذربایجان و ارمنستان بر سر منطقه قره‌باغ روی داد و به جنگی تمام عیار میان دو همسایه تبدیل شد.

اخیراً نیز تنش‌ها میان مسکو و آنکارا بر سر بحران اوکراین افزایش یافته و پوتین از همتای ترک خود به دلیل تحویل پهپاد‌های مسلح به ارتش اوکراین که علیه جدایی‌طلبان طرفدار روسیه در شرق این کشور استفاده می‌شود، انتقاد کرده است.

هفته گذشته و همزمان با نگرانی غرب از مداخله احتمالی روسیه در اوکراین و متهم کردن مسکو به تقویت قوای نظامی‌اش در نزدیکی مرز این کشور نیز آنکارا از کرملین به دلیل طرح مطالبات «یک جانبه» از ناتو انتقاد کرد.

روسیه همزمان با رد اتهامات آماده سازی نیروهایش برای حمله به اوکراین، در ۱۷ دسامبر مجموعه‌ای از پیشنهاد‌ها را با هدف محدود کردن نفوذ آمریکا و ناتو در همسایگی خود مطرح کرد.

بر اساس این پیشنهادها، هرگونه گسترش ناتو در نزدیکی مرز روسیه و به ویژه در اوکراین، همچنین تاسیس هرگونه پایگاه نظامی از سوی آمریکا در کشور‌هایی که پیش‌تر بخشی از اتحاد جماهیر شوروی بودند، ممنوع می‌شود.

تا کنون دو بار جو بایدن و ولادیمیر پوتین بصورت تلفنی بر سر این پیشنهادات گفتگو کرده‌اند و قرار است این پیشنهادات در نشست ۱۲ ژانویه شورای مشترک ناتو‌-روسیه نیز مطرح شوند.

ترکیه از سال ۱۹۵۲ میلادی عضو سازمان پیمان آتلانتیک شمالی موسوم به «ناتو» است و با این وجود، در سال‌های اخیر به نوبه خود خشم ناتو را به دلیل خرید سامانه دفاع ضد هوایی «اس-۴۰۰» روسیه برانگیخته است.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۰۲ آذر
امروز يکشنبه ۰۲ آذر
امروز يکشنبه ۰۲ آذر
امروز يکشنبه ۰۲ آذر