تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.

رمز عبوری که شکستن‌اش ۳۴ هزار سال زمان می‌خواهد!

رمز‌های عبور ۱۲۳۴۵۶، qwerty و نمونه‌هایی از این دست قطعا باید کنار گذاشته شوند، چراکه برنامه‌های رایانه‌ای که وظیفه‌شان شکستن سیستماتیک رمزهاست، حتی رمز عبور منحصربه‌فردتر را نیز می‌توانند به راحتی باز کنند.

کد خبر: ۱۱۷۷۳۳
۱۰:۳۷ - ۱۳ دی ۱۴۰۰

رمز عبوری که شکستن‌اش ۳۴ هزار سال زمان می‌خواهد

دیدارنیوز ـ همانطور که در داده‌های وب‌سایت Security.org مشاهده می‌شود، افزودن حتی یک حرف بزرگ به یک رمز عبور می‌تواند به طرز چشمگیری پتانسیل آن را تغییر دهد. در مورد یک رمز عبور هشت کاراکتری، اکنون می‌توان آن را به جای کسری در یک ثانیه در ۲۲ دقیقه شکست؛ این یعنی افزایش بیش از ۱۰۰۰ درصدی.

در حالی که زمان اضافه شده در این مورد قطعا به اندازه کافی خوب نیست تا با یک رمز عبور رضایت‌بخش کار به پایان برسد، مزایای امنیتی بالای استفاده از کاراکتر‌های غیر از حروف کوچک را می‌توان چندین برابر کرد. وقتی حداقل از یک حرف بزرگ و یک عدد استفاده می‌کنید، یک رمز عبور هشت کاراکتری اکنون یک ساعت طول می‌کشد تا توسط یک کامپیوتر شکسته شود.

اما اگر رمز عبور ۱۲ کاراکتری شامل دست‌کم یک حرف بزرگ، یک عدد و یک نماد داشته باشید، این رمز تقریبا غیرقابل شکستن خواهد بود و تقریبا ۳۴ هزار سال طول می‌کشد تا یک کامپیوتر بتواند رمز را پیدا کند. یا چنین ترکیبی از کاراکترها، ۴۳۰ تریلیون ترکیب شکل می‌گیرد که این موضوع کار پیدا کردن رمز توسط برنامه‌های رایانه‌ای را تقریبا غیرممکن می‌کند.

برچسب ها: علم و فناوری
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها