تیتر امروز

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.

حسینعلی امیری: بسته‌های حمایتی دولت نیازی به مصوبه مجلس ندارند

حسینعلی امیری، معاون پارلمانی رئیس‌جمهور درباره اظهارات نمایندگان مجلس مبنی بر اینکه بسته‌های حمایتی دولت نیاز به مصوبه مجلس دارد، گفت: بسته‌های حمایتی دولت نیازی به مصوبه مجلس ندارد.

کد خبر: ۱۱۷۷۲
۱۱:۳۲ - ۱۷ مهر ۱۳۹۷

دیدارنیوز - حسینعلی امیری معاون پارلمانی رئیس جمهوربا اشاره به اظهارات برخی نمایندگان مجلس مبنی بر اینکه بسته‌های حمایتی دولت نیاز به مصوبه مجلس دارند، بیان کرد: کارهایی که ویژگی اجرایی دارند از نظر قانون اساسی در اختیار دولت هستند و نیاز به مجوز مجلس ندارند.
 
معاون پارلمانی رئیس جمهور با بیان اینکه دولت در مواردی نیاز به احکام قانونی دارد که موضوع کار جنبه تقنینی به خود بگیرد؛ افزود: دولت قطعا اجازه مداخله در این موارد را ندارد و اگر موضوعاتی نیاز به مجوز قانونی داشته باشند حتما از مجلس مجوز می‌گیرد.
 
وی با اشاره به بررسی لوایح FATF در مجلس گفت: ما در نظام بین المللی حضور داریم و کشور بزرگی هم به حساب می‌آییم؛ از طرفی خواستار تعامل با دنیا هستیم. در همین رابطه مقام معظم رهبری تاکید به توسعه همکاری و تعامل با همه کشورها به جز آمریکا و رژیم صهیونیستی داشتند.
 
معاون پارلمانی رئیس جمهور ادامه داد: این مروادات نیاز به بسترهایی دارند که کنوانسیون‌های مرتبط با  استانداردسازی نظام بانکی  و موسسات مالی هم می‌تواند در تسریع روابط با موسسات و بانکهای دنیا برای ما مهم باشد.
 
امیری با اشاره به اینکه لوایحی که از سوی دولت به مجلس ارسال می‌شود در بخش‌های مختلف مورد ارزیابی و کارشناسی قرار می‌گیرد؛ گفت: مصالح و منافع کشور در همه این موارد در نظر گرفته می شود.
منبع: اعتماد
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت