بازار کار و آینده رستوران داری
رستوران بزنیم؟!
در هر قسمت از پریسکوپ ۲ مهمان داریم که یکی علاقهمند و دیگری متخصص در یک مسیر شغلی است که در قالب گفتوگو آینده آن حرفه را به چالش میکشیم.
فرماندار مسجدسلیمان بر ارتقاء کیفیت پخت نان در شهرستان و تشویق نانواییهای با کیفیت تاکید کرد.
به گزارش دیدار نیوز خوزستان: پاکدل فرماندار مسجدسلیمان بر لزوم ارتقاء کیفیت پخت نان و رعایت پروتکلهای بهداشتی در واحدهای صنفی تاکید نمود.
وی همچنین رعایت زمان پخت، نصب تابلو صنفی و عدم کم فروشی را از جمله مطالبات اصلی مردم از نانواییهای شهرستان قلمداد کرد.
پاکدل در ادامه خواستار برخورد با عوامل فروش آرد خارج از شبکه شد و تشویق و حمایت نانواییهای دارای کیفیت مناسب را یک اولویت دانست.