تیتر امروز

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!

این نوزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم

این صد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد
گفت و گوی دیدار در ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک فعال سیاسی اصولگرا:

عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد

دیدارنیوز به مناسبت نخستین سالگرد ریاست جمهوری مسعود پزشکیان ویژه برنامه ای را با عنوان «میدان پاستور» طراحی و اجرا کرد. نخستین مهمان این ویژه برنامه عباس امیری فر، فعال سیاسی اصولگرا بود.

سازمان جهانی بهداشت: خطر اُمیکرون بسیار زیاد است

سازمان جهانی بهداشت (WHO) در به روزرسانی گزارش اپیدمیولوژیک هفتگی بیماری کووید-۱۹ که امروز (چهارشنبه) منتشر شد، خطرات مربوط به سویه اُمیکرون را در حد "بسیار زیاد" طبقه‌بندی کرده است.

کد خبر: ۱۱۷۴۳۵
۱۱:۳۱ - ۰۸ دی ۱۴۰۰

خطر اُمیکرون هنوز زیاد است

دیدارنیوز ـ در گزارش سازمان جهانی بهداشت همچنین آمده است: آفریقای جنوبی کشوری که برای اولین بار سویه اُمیکرون را شناسایی کرد، شاهد کاهش تعداد موارد ابتلا به این سویه است و احتمالا نشان می‌دهد که این افزایش فعلا به پایان رسیده است.

این سازمان جهانی در گزارش خود به چند نکته در مورد سویه اُمیکرون اشاره کرده است:

۱. خطر کلی و نگرانی مربوط به کرونای اُمیکرون هنوز بسیار بالا است.

۲. شواهد نشان می‌دهد که سویه اُمیکرون در مقایسه با دلتا در مدت دو تا سه روز دو برابر می‌شود.

۳. موارد ابتلا به این سویه به سرعت در حال افزایش است و اُمیکرون به سویه غالب در انگلیس و ایالات متحده تبدیل شده است.

۴. در حال حاضر موارد ابتلا به اُمیکرون در آفریقای جنوبی کاهش یافته است.

۵. میزان رشد سریع سویه اُمیکرون احتمالا ترکیبی از فرار سیستم ایمنی و سرعت ذاتی این سویه است.

۶. داده‌های اولیه از انگلیس، آفریقای جنوبی و دانمارک نشان می‌دهد که خطر بستری شدن ناشی از سویه اُمیکرون در بیمارستان در مقایسه با نوع دلتا کاهش یافته است.

۷. داده‌های اولیه نشان می‌دهد که آنتی بادی‌های مونوکلونال ممکن است کمتر قادر به خنثی کردن سویه اُمیکرون باشند.

به نقل از هندوستان تایمز، گزارش سازمان جهانی بهداشت همچنین حاکی از آن است: آمار کلی موارد ابتلا به کووید-۱۹ در هفته بین ۲۰ تا ۲۶ دسامبر نسبت به هفته قبل ۱۱ درصد افزایش یافته است که ایالات متحده با ۳۹ درصد، بیشترین افزایش را داشته و پس از آن منطقه آفریقا هفت درصد افزایش را گزارش کرده است. در منطقه جنوب شرق آسیا نیز گزارش‌ها همچنان از کاهش موارد جدید ابتلا حکایت دارد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير