تیتر امروز

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.

دیدار مسجدی با مسعود بارزانی

سفیر جمهوری اسلامی ایران در بغداد با رئیس حزب دموکرات کردستان عراق دیدار و گفتگو کرد.

کد خبر: ۱۱۶۹۱۹
۱۱:۱۶ - ۰۱ دی ۱۴۰۰

دیدار مسجدی با مسعود بارزانی

دیدارنیوز_ ایرج مسجدی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در بغداد با مسعود بارزانی، رئیس حزب دموکرات کردستان عراق دیدار و دو طرف در خصوص اوضاع سیاسی عراق، نتایج انتخابات پارلمانی و گام‌های اتخاذ شده در راستای نزدیک شدن روابط میان طرف‌های عراقی رایزنی کردند.

در این دیدار که در اربیل برگزار شد دو طرف بر سه اصل شراکت، هماهنگی و توازن در حکومتداری به منظور تحقق ثبات و استواری در روند سیاسی عراق تاکید کردند.

مسجدی و بارزانی درخصوص روابط میان اقلیم کردستان عراق و جمهوری اسلامی ایران و گسترش این روابط در زمینه‌های اقتصادی و تجاری و فرهنگی بحث و گفتگو کردند.

به گزارش ایسنا، ایرج مسجدی پیش از این با نیچروان بارزانی، رئیس اقلیم کردستان عراق دیدار و گفتگو کرد.

در بیانیه‌ای که ریاست اقلیم کردستان منتشر کرده آمده است: در این دیدار دو طرف در خصوص روابط عراق و اقلیم کردستان با جمهوری اسلامی ایران و گسترش همکاری‌های مشترک در زمینه‌های مختلف و همچنین آخرین تحولات عملیات سیاسی در عراق و تلاش‌ها برای تشکیل دولت جدید در این کشور و نیز روابط میان اربیل و بغداد و تداوم گفتگو برای حل اختلافات میان آن‌ها و خطرات تروریسم و حملات اخیر داعش رایزنی کردند.

مسجدی و بارزانی همچنین درخصوص اهمیت همکاری در راستای حفاظت از امنیت و ثبات در منطقه و بهبود روابط میان کشور‌های منطقه بر اساس دوستی و منافع مشترک توافق کردند.

دو طرف همچنین بر اهمیت گشترش روابط میان اقلیم کردستان عراق و جمهوری اسلامی ایران تاکید کردند.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی