تیتر امروز

هشدار فرمانده ارتش به تل‌آویو پس از حادثه اصفهان/ واکنش بلینکن/ شعار مرگ بر اسرائیل و آمریکا پس از نمازجمعه
تنش میان ایران و اسرائیل پس از حمله تروریستی دمشق

هشدار فرمانده ارتش به تل‌آویو پس از حادثه اصفهان/ واکنش بلینکن/ شعار مرگ بر اسرائیل و آمریکا پس از نمازجمعه

بعد از حمله تروریستی روز ۱۳ فروردین رژیم اسرائیل به کنسولگری ایران در سوریه، که باعث شهادت چند فرمانده سپاه شد، ایران شنبه شب ۲۵ فروردین‌ماه حملات گسترده پهپادی و موشکی خود را به اسرائیل انجام...
به ما رعایا ربطی ندارد، شما بکنید!
افاضات اضافه

به ما رعایا ربطی ندارد، شما بکنید!

در هفته‌ای که گذشت، عوام‌الملک به مسایل مهم و حساسی چون موی نسوان پرداخته و درباره حوادث اخیر در کشور گفته ما عوام، رعیتی بیش نیستیم و نباید این را فراموش کنیم.

اجرای سوگنامه موتزارت در تالار وحدت به یاد هنرمندان قربانی کرونا

رکوییم (سوگنامه) «ولفگانگ آمادئوس موتزارت» به یاد درگذشتگان هنر ایران در دوران کرونا در تالار وحدت تهران اجرا می‌شود.

کد خبر: ۱۱۶۸۲۸
۱۱:۴۵ - ۳۰ آذر ۱۴۰۰

سوگنامه موتزارت در تالار وحدت

دیدارنیوز ـ تالار وحدت شامگاه چهارشنبه (یکم دی)، میزبان کنسرت «رکوییم موتزارت» به یاد درگذشتگان هنر ایران در دوران کرونا خواهد بود.

این کنسرت به رهبری بردیا کیارس با همراهی ارسلان کامکار کنسرت مایستر، سحر انزلی رهبر گروه کر هاسمیک کاراپتیان، مهدی قاسمی رهبر گروه کر شهر تهران، میلاد عمرانلو رهبر گروه کر تنال و نوازندگان و خوانندگان کر ارکستر‌ها اجرا می‌شود.

رکوییم، یک موسیقی آیینی به یاد درگذشتگان است که موتزارت آن را به فُرمی موسیقایی در موسیقی کلاسیک تبدیل کرده است. کنسرت رکوییم موتزارت یکم دی ساعت ۲۱:۳۰ در تالار وحدت برگزار می‌شود.

این کنسرت ۲ دی و از ساعت ۲۱ از طریق سایت بنیاد رودکی به نشانی bonyadroudaki.com و صفحه اینستاگرام هفدانگ به نشانی در دسترس علاقه‌مندان قرار می‌گیرد.

رکوییم (مرثیه) اثری موسیقایی از موتزارت است که در سال ۱۷۹۱ و در وین ساخته شد. این اثر، به دلیل مرگ وی در پنجم دسامبر آن سال، ناتمام ماند. نسخه تکمیل آن توسط فرانتس زاور زوسمایر به سال ۱۷۹۲ به کُنت فرانک فون والسگ، کسی که به صورت ناشناس این مرثیه را به مناسبت سال‌مرگ همسرش، سفارش داده بود، تحویل شد.

نسخه خطی اثر نشان می‌دهد پایان و سازبندی آغاز قطعه (سرود افتتاحیه) به دست موتزارت انجام شده؛ چنان‌که طرح تفصیلیِ مناجات «کریه» و بخش «دییِس ایرائه» تا نُه میزان اول «لاکریموزا» و جمع‌آوری اعانه در عشای ربانی چنین است. مشخص نیست زوسمایر دقیقاً کدام قسمت‌های ناتمامِ اثر را تکمیل کرده‌است. او بعد‌ها ادعا کرد قسمت‌های «سانکتوس» و «آگنوس دئی» از آنِ اوست.

رکوییم در تاریخ موسیقی کلاسیک، اثری است در چند موومان که در رثای متوفی یا به عنوان سوگنامه ساخته و نواخته می‌شود. رکوییم موتزارت که عده‌ای آن را سوگنامه موتزارت برای خودش می‌دانند، معروف‌ترین رکوییم جهان است.

منبع: همشهری
برچسب ها: هنرمندان
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی