تیتر امروز

سمانه نایینی:
گفت‌وگوی ویژه دیدارنیوز با یک فعال حوزه روابط عمومی سمن‌ها

سمانه نایینی: "جمع‌آوری" مناسب پسماند است نه کارتن‌خواب‌ها و کودکان کار/ ناکارآمدی شهرداری به سازمان‌های مردم نهاد آسیب زد/ خلع سواد رسانه‌ای پاشنه آشیل روابط عمومی‌ها است

امروز ۲۷ اردیبهشت ماه روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی‌هاست و این روز بهانه‌ای شد تا دیدارنیوز در گفت و گویی با یکی از فعالان حوزه روابط‌عمومی سمن‌ها، چالش‌ها و کاستی‌های این حوزه را بررسی کند.
تلاش کن! طلاش کن

تلاش کن! طلاش کن

رویکرد پریسکوپ برآن است که دغدغه و علاقه مندی‌های نسل z رو با تجربه و دانش نسل‌های قبل‌تر ادغام کند تا نتایج جالب و جدیدی در راستای اهداف شغلی هر دو نسل برسد. در قسمت سوم این برنامه چشم پریسکوپ...
رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه
گفت‌وگوی دیدار در برنامه جامعه‌پلاس با وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی

رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه

جامعه پلاس در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان رضا صالحی امیری، وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی بود؛ او از دلایل فرار نخبگان گفت و تاکید کرد که به همین دلیل سالیانه ۱۵ میلیارد دلار سرمایه از...

طرفداران دورکاری از گوگل می‌روند

مقاومت گوگل در برابر دورکاری تمام وقت باعث شده است برخی در این شرکت فناوری نسبت به ریسک از دست دادن کارکنان نابغه هشدار دهند. دفاتر گوگل به روی کارمندانی که تمایل دارند در آنجا حاضر شوند، باز است، اما این شرکت قصد دارد از ۱۰ ژانویه، سه روز در هفته حضور در محل کار را اجباری کند.

کد خبر: ۱۱۶۶۴۲
۱۱:۲۳ - ۲۸ آذر ۱۴۰۰
دورکاری کارمندان گوگل
دیدارنیوز ـ کارمندان گوگل می‌گویند این شرکت باید در مقاومت خود در برابر دورکاری تمام وقت تجدیدنظر کند. این شرکت بازگشت کارمندان به محل کار را به دلیل شیوع واریانت جدید اُمیکرون دوباره به تاخیر انداخته است.
دفاتر گوگل به روی کارمندانی که تمایل دارند در آنجا حاضر شوند، باز است، اما این شرکت قصد دارد از ۱۰ ژانویه، سه روز در هفته حضور در محل کار را اجباری کند. پس از تاخیر اخیر در اجرای برنامه بازگشت کارمندان به دفاتر، برخی از کارکنان این شرکت می‌گویند گوگل باید از اجباری کردن روز‌های کاری صرفنظر کند.
آمازون، اسپاتیفای و توییتر در میان شرکت‌های فناوری بزرگی هستند که به کارمندانشان اجازه داده‌اند به دورکاری تمام وقت برای مدتی ادامه دهند یا مدیران تیمشان درباره دورکاری آن‌ها تصمیم بگیرند. سایرین مانند اپل و اوبر همچنان انتظار دارند کارمندانشان چند روز در هفته در محل کار حاضر شوند.
گوگل اجازه داده است کارمندانش برای دورکاری تمام وقت درخواست کنند، اما این اجازه به صورت موردی بررسی می‌شود و این شرکت انتظار دارد ۲۰ درصد از ۱۴۰ هزار کارمندش در آینده اجازه پیدا کنند به صورت کامل دورکار شوند.
بیزنس اینسایدر با ۹ نفر از کارمندان گوگل در آمریکا صحبت کرد و بعضی از آن‌ها اظهار کردند برخورد این شرکت در قبال دورکاری باید تغییر کند و سیاست‌های فعلی ممکن است باعث شوند کارکنان نابغه گوگل جذب شرکت‌های رقیب شوند.
عزم گوگل برای برگرداندن کارمندان به دفاتر قابل درک است. فرهنگ کاری گروهی و حضوری و امتیازات چشمگیر کمک کرد این شرکت پیشگام فرهنگ محل کار در سیلیکون‌ولی شود.
چندین کارمند به بیزنس اینسایدر گفتند منتظر بازگشت به محل کار برای حداقل چند روز در هفته هستند، اما سایرین می‌گویند حدود ۱۸ ماه دورکاری ثابت کرده است که می‌توانند در وضعیت دورکاری هم بهره وری داشته باشند.
گوگل در اوت اعلام کرد ۸۵ درصد از ۱۰ هزار درخواست برای دورکاری کامل یا تغییر مکان را که تا دوم ژوییه دریافت کرده بود، تایید کرده است. اما این کارمندان ممکن است با کاهش حقوق حداقل ۲۵ درصدی با توجه به مکان جدیدی که به آنجا منتقل شده اند، روبرو شوند.
سخنگوی گوگل اظهار کرد: این شرکت چهار هفته دورکاری در سال اضافه کرده و برنامه‌های مراقبتی برای کارمندان در دوران پاندمی در نظر گرفت که شامل دادن ۱۴ هفته مرخصی با حقوق برای مراقبت از عزیزانشان بوده است.
بر اساس گزارش بیزنس اینسایدر، بعضی از کارمندان گوگل هم احساس می‌کنند سیاست دورکاری به شکل برابر بین کارمندان دارای رتبه پایین‌تر و مدیران ارشد اجرا نمی‌شود. رابرت انسلین، رییس فروش گوگل کلود به صورت دورکاری کامل در فلوریدا کار می‌کند. نایب رییس ارشد زیرساخت فنی گوگل به نیوزیلند نقل مکان کرده و به صورت دورکاری فعالیت می‌کند در حالی که اکثر کارمندان قرار است به محل کار برگردنند.
منبع: ایسنا
برچسب ها: گوگل
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی