تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

جمهوری‌خواهان فرانسه یک زن را برای انتخابات ریاست جمهوری معرفی کردند

والری پکرس، وزیر بودجه پیشین فرانسه و رئیس کنونی منطقه «ایل دو فرانس» به مرکزیت پاریس روز شنبه به عنوان نامزد حزب راستگرای جمهوریخواهان برای انتخابات ریاست جمهوری سال آینده این کشور انتخاب شد.

کد خبر: ۱۱۵۶۹۴
۰۹:۴۰ - ۱۴ آذر ۱۴۰۰

انتخابات فرانسه

دیدارنیوز - به نقل از یورو نیوز، او در دور دوم انتخابات مقدماتی حزب جمهوریخواهان توانست با کسب بیش از ۶۰ درصد آراء اریک سیوتی، نماینده جناح تندروی حزب را شکست دهد. به این ترتیب او اولین زنی است که از سوی راستگرایان سنتی فرانسه به عنوان نامزد انتخابات ریاست جمهوری معرفی می‌شود.

والری پکرس، ۵۴ ساله وعده داده است که در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری اصلاحات اقتصادی مورد نظرش را بدون توجه به مخالفت‌ها و اعتصاب‌های احتمالی اجرا خواهد کرد. او اولویت خود را اصلاح قانون ۳۵ ساعت کار در هفته عنوان کرده است تا به گفته وی کارگران و کارمندان بتوانند با کار بیشتر درآمد بیشتری داشته باشند.

رئیس منطقه «ایل دو فرانس» همچنین مواضع سختگیرانه‌ای در قبال مهاجران اتخاذ کرده است. او تاکید می‌کند در صورت راهیابی به کاخ الیزه مهاجرانی را که به طور غیرقانونی وارد فرانسه شده‌اند از کشور اخراج خواهد کرد.

والری پکرس تجربه فعالیت در سه مقام وزیر بودجه، وزیر آموزش عالی و سخنگوی دولت را در دوران ریاست جمهوری نیکولا سارکوزی بین سال‌های ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۲ دارد.

او در حالی در دور دوم انتخابات مقدماتی جمهوریخواهان توانست اریک سیوتی را شکست دهد که این نماینده تندروی حزب در پارلمان فرانسه از ایده برپایی «گوانتاناموی فرنسوی» برای مقابله با تروریسم دفاع می‌کرد.

کارزار انتخابات ریاست جمهوری فرانسه به دنبال ورود اریک زمور، نویسنده و روزنامه‌نگار اسلام‌ستیز به عرصه رقابت‌ها تحت تاثیر موضوعاتی مانند «هویت فرانسوی» و «مهاجرت» قرار گرفته است؛ موضوعاتی که اغلب دغدغه‌های رای‌دهندگان راست افراطی محسوب می‌شوند.

بنا به نظرسنجی‌ها اریک زمور و مارین لوپن، رهبر حزب راست افراطی «اتحاد ملی» رقبای اصلی نامزد حزب جمهوریخواهان برای رقابت با امانوئل ماکرون، رئیس جمهوری کنونی فرانسه در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری خواهند بود. امانوئل ماکرون که کمتر از یک ماه دیگر به عنوان رئیس‌جمهوری فعلی فرانسه ریاست دوره‌ای اتحادیه اروپا را برعهده خواهد گرفت تاکنون تصمیم خود برای نامزدی در انتخابات پیش‌رو را اعلام نکرده است.

با این حال او در اکثر نظرسنجی‌های انجام شده در مورد دور اول انتخابات از رقبایش محبوبیت بیشتری دارد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر