تیتر امروز

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک کارشناس برجسته محیط زیست

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه های خود میزبان دکتر اسماعیل کهرم بوم شناس و فعال محیط زیست بود؛ او در این گفت و گو تاکید داشت که برای گذار از وضعیت بحران کنونی باید مدیریت را از دست سیاسیون...
در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

روایت سرلشکر موسوی از پیشرفت‌های نظامی ارتش

​​​​​​​ایسنا نوشت: فرمانده کل ارتش در بازدید از پروژه های عمرانی نیروی زمینی ارتش در کرمان گفت: لبخند رضایت کارکنان خدوم ارتش، تضمین کننده دنیا و آخرت فرماندهان و سایر دست اندرکاران پروژه های عمرانی است.

کد خبر: ۱۱۵۵۶۵
۱۱:۳۱ - ۱۱ آذر ۱۴۰۰

روایت سرلشکر موسوی از پیشرفت‌های نظامی ارتش

 

دیدارنیوز ـ امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی در حاشیه بازدید از پروژه های منازل سازمانی و چند پروژه عمرانی کرمان با اشاره به مشکلات متعدد تامین مسکن در وضعیت کنونی جامعه گفت: حرکت بزرگی که در ارتش صورت گرفته است، یک حرکت جهادی و کم سابقه است که می تواند یکی از اصلی ترین دغدغه های کارکنان که تامین مسکن است را حل کند.

وی ادامه داد: لبخند رضایت کارکنان خدوم ارتش، تضمین کننده دنیا و آخرت فرماندهان و دست اندرکاران این پروژه‌ها است.

فرمانده کل ارتش، استفاده از جوانان و مهندسان ایرانی را از دیگر ویژگی های پروژه های در حال ساخت ارتش دانست و خاطرنشان کرد: استفاده از مهندسان داخلی علاوه بر اشتغال زایی برای جوانان، حرکتی است در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) که در گام دوم انقلاب اسلامی بر استفاده از جوانان و متخصصان در فعالیت‌های بزرگ و مهم تاکید داشتند.

فرمانده کل ارتش با بیان اینکه ما در ارتش از همرزمان بی نظیری برخوردار هستیم، تاکید کرد: نیروی انسانی یکی از ظرفیت های بسیار مهم در ارتش است، با تمام مشکلاتی که وجود دارد اما ما از همکاران بی نظیری برخوردار هستیم.

موسوی ادامه داد: در حوزه تجهیزات به قابلیت و پیشرفت های مهمی دست یافته‌ایم، اگر چه نمی توان همه کارهای انجام شده را به همگان نشان داد ولی در حوزه هوانیروز، پهپاد و... پیشرفت های قابل ملاحظه ای را داشته ایم که نشان دهنده آن است که مفهوم کامل مدیریت جهادی در حال حاضر در ارتش در حال اجرا است.

امیر سرلشکر موسوی همچنین با حضور برسر مزار شهید سپهپد حاج قاسم سلیمانی به نیابت از همه همرزمان ارتش به مقام شامخ این شهید بزرگوار ادای احترام کرد.


برچسب ها: ارتش
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۰۲ آذر
امروز يکشنبه ۰۲ آذر
امروز يکشنبه ۰۲ آذر
امروز يکشنبه ۰۲ آذر