تیتر امروز

حسین راغفر: بسیاری از امضاکنندگان بیانیه ۱۸۰ اقتصاددان، مسئول شرایط فعلی کشورند/ سیاست‌های اقتصادی، جامعه را به گسست از هم کشانده/ کسانی که در شهر علیه مردم خودشان عملیات می‌کنند، قربانیان سیاست‌های اقتصادی هستند/ اصلی‌ترین موضوع تجاوز اسرائیل، شکست نظام امنیتی ما بود
دولت پزشکیان، جنگ ۱۲ روزه و آینده ایران در ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک اقتصاددان

حسین راغفر: بسیاری از امضاکنندگان بیانیه ۱۸۰ اقتصاددان، مسئول شرایط فعلی کشورند/ سیاست‌های اقتصادی، جامعه را به گسست از هم کشانده/ کسانی که در شهر علیه مردم خودشان عملیات می‌کنند، قربانیان سیاست‌های اقتصادی هستند/ اصلی‌ترین موضوع تجاوز اسرائیل، شکست نظام امنیتی ما بود

حسین راغفر، استاد دانشگاه و اقتصاددان مهمان چهارمین برنامه از سلسله‌ گفتگوهای برنامه‌های میدان پاستور بود.
نتانیاهو بار ديگر ایران را تهدید به حمله کرد/ همسایگی ایران با آمریکا در کریدور ترامپ/ جنگ يا مذاکره؛ مساله این است
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

نتانیاهو بار ديگر ایران را تهدید به حمله کرد/ همسایگی ایران با آمریکا در کریدور ترامپ/ جنگ يا مذاکره؛ مساله این است

این صد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ترس، اضطراب و جنگ؛ عجین شده با زندگی
با حضور استادان علوم ارتباطات نشست تخصصی «تروما جنگ» در بین خبرنگاران برگزار شد

ترس، اضطراب و جنگ؛ عجین شده با زندگی

یکی از موضوعات مهمی که این روز‌ها همه درباره آن صحبت می‌کنند، جنگ ۱۲ روزه میان ایران و اسرائیل و تاثیرات آن است. شاید تا به امروز واژه‌های ترس، اضطراب و استرس را زیاد شنیده باشید، اما «تروما...

نماینده شهرضا: ایجاد تغییر در دولت ضروری است

نماینده مردم شهرضا با انتقاد از عملکرد دولت در حوزه‌های مختلف از جمله اشتغال با تاکید بر اینکه ایجاد تغییر در دولت ضروری است، گفت: حفظ اشتغال کنونی ضروری‌تر از ایجاد اشتغال جدید است. ایجاد اشتغال جدید پیش‌کش.

کد خبر: ۱۱۵۳
۱۵:۱۸ - ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۷

دیدارنیوز - سمیه محمودی در  جلسه علنی امروز (سه‌شنبه) مجلس در تذکری به رئیس‌جمهور گفت: آقای روحانی من به دنبال ناامید کردن مردم نیستم ولی واقعیت‌ها را باید گفت. مردم نگرانند ولی شما می فرمایید نگران نباشید. اما نگرانی وجود دارد. مدیران کشور ما دچار روزمرگی شده اند. در مقابل مسائل و مشکلات بی تفاوت هستند. تکلیف اقتصاد کشور ما مشخص نیست.

این عضو فراکسیون جوانان مجلس بیان کرد: من به عنوان عضوی از فراکسیون جوانان مجلس تاکید زیادی بر اشتغال جوانان دارم اما حفظ اشتغال موجود خیلی مهمتر از ایجاد اشتغال است. دولت شما تعهد کرد که اشتغال ایجاد کند اما موضوع حفظ اشتغال موجود را هم در نظر بگیرید. ایجاد اشتغال جدید پیش‌کش.

نماینده مردم شهرضا انتقاد کرد: آقای رئیس‌جمهور با این وضعیت نابسمان بازار ارز عدم تبعیت بانکها از دولت و همراهی نکردن آنها در پرداخت تسهیلات، عدم توانایی بدنه اقتصادی دولت در کنترل بازار ارز و ایجاد ثبات در بازار همین اندک واحدهای تولیدی را با تعطیلی مواجه می کند. ضروری است که دولت در خودش تغییراتی ایجاد کند و از ظرفیت نخبگان استفاده کند. کشور ما به همکاری و همدلی نیاز دارد این حاشیه سازی را کنار بگذاریم.

محمودی در تذکری به هیئت رئیسه مجلس و هیئت رئیسه‌های کمیسیون‌های مجلس گفت: آقای پزشکیان مجلس ما هم روزمره است و این موضوع نتیجه‌ای را حاصل نمی کند. ما فقط حرف می‌زنیم. از این حرف زدنها بیرون بیاییم.

وی در پایان در تذکری به وزیر ارشاد در خصوص عدم نظارت بر سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: وقف صدقه جاریه است که بزرگان دین به آن تاکید داشته‌اند. عملکرد بد برخی مدیران باعث نشود که مردم از این امر الهی روی برگردان شوند.
ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز چهارشنبه ۲۲ مرداد
امروز چهارشنبه ۲۲ مرداد
امروز چهارشنبه ۲۲ مرداد
امروز چهارشنبه ۲۲ مرداد