تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

پوستر سی‌وسومین جشنواره تئاتر خوزستان رونمایی شد

پوستر سی‌وسومین جشنواره تئاتر خوزستان روز یکشنبه با حضور جمعی از مسوولان و هنرمندان در جوار مزار و یادمان سردار سرلشکر شهید علی هاشمی در گلزار شهدای اهواز در آیینی رونمایی شد.

کد خبر: ۱۱۵۲۶۹
۲۰:۱۸ - ۰۷ آذر ۱۴۰۰

پوستر سی‌وسومین جشنواره تئاتر خوزستان رونمایی شد

دیدارنیوز خوزستان:دبیر سی و سومین جشنواره تئاتر خوزستان از این جشنواره به عنوان مهمترین رویداد فرهنگی و هنری استان یاد کرد و بیان کرد: ۳۵ گروه نمایشی برای شرکت در سی و سومین جشنواره تئاتر خوزستان اعلام آمادگی کردند که از این تعداد، آثار ۲۱ گروه نمایشی از رامهرمز، بندرماهشهر، اهواز، شوشتر، مسجدسلیمان ،اندیمشک، دزفول، شهر چمران و سوسنگرد به دبیرخانه جشنواره رسید.
ناصر چنانی با اشاره به کار ارزشمند هیات بازبینی در این دوره ازجشنواره بیان کرد : هیات انتخاب متشکل از چهره‌های باتجربه تئاتر استان سعید آلبوعبادی، افشین القاسی و سیدمنصور ناصری علاوه بر بازبینی آثار، کارگاه آموزشی برای گروه های نمایشی برگزار کردند که جای تقدیر و تشکر دارد.

وی با بیان اینکه کار بازبینی آثار نمایشی از ۲۵ تا ۳۰ آبان امسال پایان پذیرفت ادامه داد: در این دوره از جشنواره مقرر شد گروه‌های راه یافته به جشنواره تئاتر به صورت غیر متمرکز در شهرستان مربوطه به اجرای نمایش بپردازند.

وی افزود: هفت اثر پس از بازبینی آثار به مرحله نهایی سی و سومین جشنواره تئاتر خوزستان معرفی شدند که ۲ اثر از آنها پس از اجرا به انتخاب هیات داوران به جشنواره بین المللی فجر راه پیدا می‌کنند.

دبیر سی و سومین جشنواره تئاتر خوزستان بیان کرد: نمایش " باد سرخ وزیدن گرفته" به کارگردانی نرگس نوری ممبینی از گروه تئاتر آرماندیس رامهرمز، " فوبیا" به کارگردانی محمدرضا خردمند و حسین مشکی زاده از گروه تئاتر تافا دزفول،  "قرنطینه شیشه ای " به کارگردانی سمیه مقدمی نیا از گروه تئاتر هفت دز شهرستان دزفول از جمله آثار راه یافته به این دوره از جشنواره هستند.

وی نمایش "مرثیه ای بر قتل ژولیوس سزار و چند مرغ از سیمرغ"  به کارگردانی مجتبی رستمی فر و نمایش " دیگر" به کارگردانی ایوب بختیاری از گروه تئاتر خروس جنگی از اهواز، "طبقه پایین خانه پدری"  به کارگردانی مصطفی اتابک از گروه تئاتر کابوک شوشتر و " باطلاق " به کارگردانی بهروز وفایی از گروه تئاتر پارادایم اندیمشک را جز آثار راه یافته به مرحله نهایی سی و سومین جشنواره تئاتر خوزستان برشمرد.

چنانی، با بیان اینکه این هفت نمایش از ۹ تا ۱۲ آذر و با نمایش در رامهرمز اجرا می شوند بیان کرد: این اجراها در روزهای بعد در اندیمشک، درفول و شوشتر ادامه خواهند داشت و داوری نیز در همین شهرها انجام می شود.

وی گفت: نمایش های اهواز پایان بخش کار داوری برای این دوره از جشنواره خواهد بود و اجرای نمایش ها تنها برای داوران صورت می گیرد و اجراهای عمومی نیز طبق برنامه‌ریزی جداگانه پس از ارزیابی آثار برای علاقمندان و مردم انجام می‌شود.

وی با اشاره به شیوع کرونا و اعمال محدودیت از تمام کسانی که در این عرصه تلاش کردند تقدیر کرد و افزود: محتوای این نمایش‌ها شامل دفاع مقدس، موضوع کرونا و فداکاری شهدای سلامت و آداب و سنن در این نمایش ها پیش بینی شده است و امید است مورد پسند علاقمندان قرار بگیرد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان نیز در این آیین با اشاره به برگزاری و آغاز این رویداد فرهنگی در کنار مزار شهدا و در مزار و یادمان سردار شهید علی هاشمی گفت: رونمایی از پوستر این جشنواره  در مزار و یادمان شهدا فرصتی را برای ما ایجاد کرد که با شهدا عهد و پیمان دوباره ببندیم و این توفیق بزرگ و مغتنمی است تا از سرمایه و فرهنگ غنی شهادت در حوزه هنر و فرهنگ بهره ببریم.

 سی و سومین  جشنواره تئاتر خوزستان از ۹ تا ۱۲ آذر امسال در خوزستان برگزار می‌شود. هر ساله در پایان این جشنواره ۲ اثر بر اساس رای هیات داوران به دبیرخانه جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر معرفی می‌شوند.


ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
پرطرفدارترین ها