تیتر امروز

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با عضو پیشین شورای شهر

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های خود میزبان زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب و عضو پیشین شورای شهر بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد که اگر شهرداری خانه اندیشمندان را به هر دلیلی تعطیل...
مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران

این صد و سی و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
سهیل بیرقی کارگردان فیلم عرق سرد:

صداوسیما از ما تیزری خواست که هبچ صحنه‌ای از باران کوثری وجود نداشته باشد

کارگردان فیلم عرق سرد می‌گوید: صداوسیما به ما اعلام کرده که تیزری را باید در اختیار آنها قرار بدهیم که هیچ صحنه‌ای از بازی باران کوثری در آن استفاده نشده باشد و از آنجا که با توجه به ساختار فیلم امکان ساخت چنین تیزری وجود ندارد، از تبلیغات تلویزیونی محروم هستیم.

کد خبر: ۱۱۴۵۸
۰۹:۵۳ - ۱۴ مهر ۱۳۹۷

دیدارنیوز - سهیل بیرقی (کارگردان فیلم عرق سرد) با گلایه از عدم حمایت تبلیغاتی نهادهای مختلف از این فیلم گفت: متاسفانه ما از بین سالن‌هایی که فیلم‌های سینمایی را اکران می‌کنند، 97 سالن متعلق به حوزه هنری را در اختیار نداریم و حوزه هنری از اکران این فیلم در سینمایی همچون آزادی جلوگیری می‌کند.

وی ادامه داد: علیرغم مذاکراتی که داشتیم و حتی پیشنهاداتی که برای اصلاح بخش‌هایی از فیلم مطرح کردیم اما بازهم حوزه هنری با نمایش این فیلم در سالن‌های سینمایی خود موافقت نکرد و به نظر می‌رسد این مجموعه با مضمون فیلم مخالف است.

بیرقی ادامه داد: تبلیغات شهری نیز شامل حال ما نشده و بعد از پیگیری‌های فراوان، شهرداری و ارگان‌های مربوط به شهر هیچ بیلبوردی را در اختیار ما قرار ندادند.

کارگردان عرق سرد با اشاره به اینکه صداوسیما نیز تیزرهای این فیلم را پخش نمی‌کند، گفت:‌ صداوسیما به ما اعلام کرده که تیزری را باید در اختیار آنها قرار بدهیم که هیچ صحنه‌ای از بازی باران کوثری در آن استفاده نشده باشد و از آنجا که با توجه به ساختار فیلم امکان ساخت چنین تیزری وجود ندارد، ما از تبلیغات تلویزیونی نیز محروم هستیم.

بیرقی ادامه داد: به صورت غیرمستقیم صداوسیما به ما اعلام کرده که امکان پخش تصاویر باران کوثری وجود ندارد.
منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر