تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...

الزام دانش‌آموزان واکسن نزده خوزستانی به انجام تست پی.سی.آر

رییس مرکز بهداشت خوزستان با اشاره به شرایط حضور دانش‌آموزان در کلاس درس گفت: انجام تست پی.سی.آر، ۲ بار در هفته، برای دانش‌آموزانی که واکسن تزریق نکرده‌اند، الزامی است.

کد خبر: ۱۱۳۹۱۸
۱۵:۵۹ - ۱۸ آبان ۱۴۰۰

الزام دانش‌آموزان واکسن نزده خوزستانی به انجام تست پی.سی.آر

دیدارنیوز خوزستان:دکتر سیدمحمد علوی روز سه‌شنبه در نشست قرارگاه عملیاتی ستاد مدیریت کرونا خوزستان که در محل استانداری برگزار شد بیان کرد: اکنون موج ششم کرونا دردنیا آغاز شده و در ایران تعداد شهرهای قرمز در حال افزایش است لذا خطر پیک بعدی کرونا وجود دارد و باید این موضوع را جدی گرفت.
وی با بیان اینکه شرایط انتقال بیماری در سطح جامعه هنوز وجود دارد و رنگ بندی شهرها ملاک نیست افزود: در دنیا به این نتیجه رسیده‌اند که باید در کنار کرونا زندگی کرد و در این راستا طرح محدودیت‌های هدفمند مطرح شده است. 

رییس مرکز بهداشت خوزستان گفت: زمانی می‌توان شرایط جامعه را مناسب بازگشایی مدارس و دیگر اماکن بدانیم که حداقل ۲ هفته از سیر نزولی بیماری بگذرد و در این مدت نمودار بیماری نوسان نداشته باشد.

وی با بیان اینکه برای بازگشایی مدارس باید پوشش واکسیناسیون ۲ دز به ۸۵ درصد برسد ادامه داد: پوشش یک دز واکسن تنها ۳۰ درصد و تزریق هر ۲ دز تا ۷۰ درصد از بروز بیماری پیشگیری می‌کند.

وی افزود: لازمه بازگشایی مدارس در خوزستان، اجرای برخی الزامات است در غیر این صورت بار دیگر شاهد موج دیگری خواهیم بود. موج بیماری در تابستان امسال کمرشکن بود به گونه‌ای که وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از آن به عنوان موج فاجعه بار یاد کرده و در آن زمان مرگ و میر بالایی داشتیم لذا جامعه ما دیگر توان ورود به موج دیگری را ندارد.

علوی بیان کرد: اکنون متوسط پوشش ۲ دز واکسن در خوزستان حدود ۴۰ درصد است لذا اگر قرار باشد مدرسه‌ای باز شود باید پوشش واکسیناسیون در آنجا به ۸۵ درصد برسد تا بتواند جلوی بیماری را بگیرد.

وی ادامه داد: سیستم بهداشتی باید آمادگی لازم برای اجرای بازگشایی مدارس را داشته باشد و مراکز منتخب، نقاهتگاه‌ها و بیمارستان‌های ما باید بتوانند جوابگوی بروز احتمالی بیماری باشند.

وی در ادامه به موضوع سواد سلامت جامعه اشاره کرد و افزود: یکی از عوامل کاهش ارتقای سواد سلامت در جامعه ، نبود آگاهی و مشارکت نداشتن مردم است. در ۲۰ ماه گذشته متاسفانه مشارکت عمومی و هماهنگی بین بخشی را در خوزستان نداشتیم و از این لحاظ آسیب جدی بر ما وارد شد.

علوی گفت: رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی باید به حدی باشد که جلوی موج بعدی کرونا را بگیرد و میزان مناسب آن ۸۰ درصد است در حالی که اکنون متوسط کشوری زیر ۵۰ درصد و در خوزستان حدود ۴۵ درصد است.

رییس مرکز بهداشت خوزستان با بیان اینکه اپلیکیشن ماسک در بسیاری از ادارات استان اجرا نمی شود گفت: هیچ اداره‌ای حق ندارد به فردی که علایم مشکوک بیماری داشته باشد، اجازه حضور در محل کار را بدهد که متاسفانه این موضوع رعایت نمی شود. همچنین نباید به افرادی که واکسن نزده اند اجازه ورود به ادارات داده شود در غیر این صورت باید تست پی.سی.آر ۷۲ ساعته ارایه دهند.

اکنون سه شهرستان خوزستان در وضعیت نارنجی، ۹ شهرستان زرد و ۱۵ شهرستان آبی کرونایی هستند. 


منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر