تیتر امروز

از بدرقه تیمسار ربیعی و جهانبانی تا زورآزمایی با ژنرال‌های اصلاح‌طلب
همافر حقوقدان و سیاستمدار اقتصاد خوانده در تنگنای سی‌ام

از بدرقه تیمسار ربیعی و جهانبانی تا زورآزمایی با ژنرال‌های اصلاح‌طلب

در سی‌امین برنامه از تنگنا و فصل سوم آن، حامد شجاعی میزبان محمود علیزاده طباطبایی، حقوقدان و عضو شناخته‌شده حزب کارگزاران سازندگی بود و از روزهای قبل از انقلاب و ماجرای کودتای نوژه و نقش روس‌ها...
سازمان‌ها و نهادینه شدن دروغ

سازمان‌ها و نهادینه شدن دروغ

اینکه در جامعه انسانی صداقت و شفافیت چه تاثیراتی در سلامت و آرامش اجتماعی دارد نکته‌ای است که می‌توان اهمیت و اعتبار آنرا در وضعیت مقابل آن یعنی میزان تشویش و تخریب ناشی از دروغ و دروغگویی ارزیابی...

مورد عجیب نقل و انتقالات تراکتور

تراکتور در لیگ برتر نتایج خوبی به دست نیاورده و فیروز کریمی هم از این تیم جدا شده و سرمربی بالا سر این تیم نیست ولی در نقل و انتقالات دو بازیکن جذب کردند که هنوز مربی جدید معرفی نشده است.

کد خبر: ۱۱۳۸۶۶
۱۱:۳۷ - ۱۸ آبان ۱۴۰۰

نقل و انتقالات تراکتور

دیدارنیوز - لیگ بیست و یکم برای تراکتور بسیار تلخ آغاز شده است. این تیم پرهوادار تبریزی در چهار هفته، متحمل سه باخت شده و با سه امتیاز در رده دوازدهم جدول رده‌بندی قرار گرفته است. البته بحران تراکتور خیلی زودتر آغاز شده بود، اما مدیران این باشگاه با بهانه‌جویی‌های مختلف با انتقادات مقابله کردند و سعی در کتمان این قضیه داشتند.

یکی از موارد مورد انتقاد عملکرد تراکتور در فصل نقل و انتقالات است که با نگاهی گذرا به آن، مشخص است که هیچ استراتژی‌ای پشت آن نیست؛ همانطور که هیچ استراتژی‌ای در انتخاب سرمربی برای تراکتور وجود نداشت و هیچ انتقادی هم مورد قبول باشگاه قرار نمی‌گرفت.

تراکتور در فصل نقل و انتقالات ۱۱ بازیکن به خدمت گرفت که سه نفر از آن‌ها پیش از پایان فصل نقل و انتقالات از تراکتور جدا شدند. جدایی حدود ۳۰ درصد از بازیکنان تازه وارد نه برای باشگاه و نه احتمالا برای آن بازیکنان اتفاق مثبتی نیست و حداقل لطمه‌ای که به دو طرف می‌زند، از دست رفتن زمان است.

البته تراکتور از بین این ۱۱ نفر، رضا دهقانی، بازیکن پیشین پرسپولیس را دیشب (دوشنبه) در آخرین ساعات فصل نقل و انتقالات به خدمت گرفت و اگر جدایی‌ای قرار بود رخ دهد، در کمتر از ۲۴ ساعت امکان اتفاق افتادنش وجود نداشت!

این سه بازیکن علی عبدالله زاده، علیرضا نقی‌زاده و سجاد حیدری بودند که دو نفر اول با نظر فراز کمالوند به تراکتور آمدند و پس از رفتن کمالوند، رفتنی شدند. نفر سوم هم مهاجم ۳۰ ساله‌ای است که پس از حدود یک سال دوری از فوتبال و در حالی که تجربه بسیار کمی در لیگ برتر داشت به تراکتور آمد و پس از مدتی از جمع پرشور‌ها جدا شد و به نفت مسجد سلیمان پیوست تا شاگرد فراز کمالوند شود.

تراکتور همچنین سرژ لوکو، مدافع باسابقه کامرونی را به تبریز آورده تا پس از گذراندن تست‌های پزشکی و تایید کادر فنی به جمع پرشور‌ها بپیوندند، اما کدام کادر فنی؟

البته تراکتور در چنین نقل‌وانتقالات بی‌هدفی تنها نبود و نفت مسجد سلیمان را در کنار خودش می‌دید، اما هیچکس از نفت مسجد سلیمان توقع کسب سهمیه یا قهرمانی لیگ برتر نداشته و ندارد و اساسا کسی در نفت چنین قولی نداده است.

در هر صورت تراکتور پس از گذشت چهار هفته فیروز کریمی را اخراج کرد تا به سراغ پیدا کردن سومین سرمربی‌اش برای لیگ بیست و یکم برود. در این وانفسا خبر استعفای جمشید نظمی، مدیرعامل تراکتور هم شنیده شد که اوضاع این باشگاه را پیچیده‌تر کرد. در کل ابهامات درباره آینده تراکتور زیاد است و نه تنها پاسخی برای آن‌ها یافت نمی‌شود بلکه هر روز به این ابهامات اضافه می‌شود.

منبع: ایسنا
برچسب ها: تراکتور
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی