تیتر امروز

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...
علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

درخواست برجامی چین از آمریکا

وزیر امورخارجه چین از آمریکا خواست گام‌های موثری را برای جبران وضعیت فعلی برجام بردارد.

کد خبر: ۱۱۳۸۰۶
۱۴:۲۹ - ۱۷ آبان ۱۴۰۰

درخواست برجامی چین از آمریکا

دیدارنیوز: «وانگ یی» در بیانیه ای تاکید کرد، آمریکا که با خروج یکجانبه از برجام آنرا نقض کرد، باید اولین طرفی باشد که گام‌های موثری را برای جبران خسارت‌های وارده برمی دارد.

«دونالد ترامپ» رئیس جمهوری پیشین آمریکا با خروج یک جانبه از برنامه جامع اقدام مشترک «برجام» تلاش کرد با ترغیب سایر اعضا به خروج از آن، برجام را به شکست بکشاند اما جمهوری اسلامی ایران با خویشتنداری و تاکید بر تداوم برجام و حمایت های سایر اعضا کوشید این پیمان بین المللی را حفظ نماید.

به همین دلیل جمهوری اسلامی ایران و چین به همراه سایر اعضا یعنی انگلیس، فرانسه، روسیه و آلمان بر این اعتقادند آمریکا باید ضمن بازگشت به برجام، برنامه های جبرانی را نیز در نظر بگیرد، زیرا واشنگتن با نادیده گرفتن یکی از معتبرترین پیمان‌های بین المللی، تلاش‌های جهانی در مورد برجام را مخدوش کرده است. 

«بابی نادری» کارشناس مسایل بین المللی در انگلیس در این باره معتقد است: "انگلیس، آلمان و فرانسه از اعضای برجام از «جو بایدن» رئیس جمهوری آمریکا خواسته اند با بازگشت به برجام گام‌های اثربخشی را برای اجرای آن بردارد، زیرا بازگشت به برجام نه تنها منفعت بلکه یک منطق است و آمریکا باید با همراهی تلاش های بین المللی، بحران سازی نکند."

سابقه آمریکا در خروج از پیمان‌های بین المللی

این اولین بار نیست که آمریکا با خروج از یک پیمان بین المللی درصدد برآمد تلاش‌های بین المللی را به شکست بکشاند. در قضیه مسایل هسته ای شبه جزیره کره نیز آمریکا با زیر پا گذاشتن توافقات گروه موسوم به شش جانبه آنرا به شکست کشاند.

اما تاکید جمهوری اسلامی ایران بر صلح آمیز بودن فعالیت‌های هسته ایش و تائید آن از سوی نهادهای بین المللی ذیربط از جمله آژانس بین المللی انرژی اتمی باعث شد تا برجام همچنان استوار باقی بماند و اکنون این آمریکا است که با تن دادن به شرایط برجامی ایران باید به آن بازگردد.

«باربارا اسلاوین» کارشناس مسایل هسته ای در شورای آتلانتیک براین باور است: "پیش از هر گونه توافق باید آمریکا به تعهدات خود بازگردد. مذاکرات برجام بسیار پیچیده است و آمریکا نباید آنرا پیچیده تر کند بلکه با حمایت از تلاش‌های بین المللی بایستی از اجرای آن حمایت کند."

در هر حال، تردیدی نیست آمریکا در ارتباط با مساله برجام بیش از آنکه تحت تاثیر منافع خود و حمایت از تلاش‌های بین المللی باشد تحت تاثیر مواضع رژیم صهیونیستی در این مورد است.

این رژیم همواره به موضع  مثبت آمریکا در مورد برجام واکنش خشمگینانه نشان داده و تلاش کرده است آمریکا را از برجام دور کند. در این شرایط جامعه جهانی از چین و روسیه به عنوان اعضای دایم شورای امنیت سازمان ملل انتظار دارند موضع مسئولانه تری را برای حمایت از برجام اتخاذ کنند و اجازه ندهند آمریکا  سیاست آپارتاید گونه خود را در  مورد فعالیت های هسته ای به جهانیان دیکته کند.  

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۴ آذر
امروز دوشنبه ۲۴ آذر
امروز دوشنبه ۲۴ آذر
امروز دوشنبه ۲۴ آذر