تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.

تمامی رده های مدیریتی در کشور وقت خود را صرف رفع مشکلات مردم کنند

وزیر کشور گفت: تمامی رده های مدیریتی کشور در دولت سیزدهم تلاش کنند با همت و کار جهادی تمام انرژی و وقت خود را صرف رفع مشکلات مردم کنند.

کد خبر: ۱۱۳۷۶۳
۱۰:۲۴ - ۱۷ آبان ۱۴۰۰

تمامی رده های مدیریتی در کشور وقت خود را صرف رفع مشکلات مردم کنند

دیدارنیوز: احمد وحیدی روز دوشنبه در جریان سفر یکروزه به استان مرکزی در بدو ورود به اراک در جمع خبرنگاران افزود: یکی از ویژگی های دولت سیزدهم این است که خود را دولت مردم تعریف کرده است و این امر بدین معناست که استانداران، فرمانداران و تمامی رده های مسوولیتی باید تمام وقت در اختیار مردم باشند، مشکلات مردم را کاملا از نزدیک حس کنند و نیازها را بدانند و وقت و انرژی را صرف رفع مشکلات مردم کنند.

هفته آینده پرونده انتخاب استانداران در دولت سیزدهم بسته می شود

وزیر کشور همچنین در خصوص روند انتخاب استانداران بیان کرد: انتخاب اکثر استانداران در کشور محقق شده است و  تنها تعدادی باقی مانده است که در انتهای کار هستیم و در هفته آینده کار انتخاب استانداران در کشور تمام می شود.
 

بازگرداندن واحدهای اقتصادی به تولید ماموریت مهمی در استان مرکزی است

وحیدی در ادامه تاکید کرد: استان مرکزی ظرفیت های بسیار مهمی دارد که شامل ظرفیت های صنعتی می شود، بخشی از این ظرفیت های صنعتی دچار مشکلاتی شده است که در وهله اول باید برگرداندن این ظرفیت ها به روال تولید و ظرفیت های تکمیلی دنبال شود و در کنار آن نیز باید ظرفیت های گردشگری، کشاورزی نیز باید مورد توجه و فعالتر باشند.

وزیر کشور بیان کرد: امیدواریم اولین ماموریت و اقدام اساسی در این استان بازگرداندن شرکت‌های تولیدی و اقتصادی به روال تولید باشد.

وحیدی ادامه داد: ظرفیت گردشگری و کشاورزی، از جمله توانمندی های استان مرکزی است که باید فعال شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، وزیر کشور دوشنبه ۱۷ آبان‌ماه وارد اراک شد و مورد استقبال رسمی مسوولان استان مرکزی قرار گرفت.

احمد وحیدی برای شرکت در آیین تودیع و معارفه استاندار مرکزی به اراک سفر کرده است.

حضور در گلزار شهدای اراک و ادای احترام به مقام شامخ شهیدان، دیدار با آیت الله دری نجف آبادی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اراک و شرکت در نشست شورای اداری استان و معارفه استاندار جدید از برنامه‌های سفر وزیر کشور به دیار آفتاب است.

قرار است در نشست شورای اداری استان، «فرزاد مخلص الائمه» به عنوان استاندار جدید مرکزی معرفی شود.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان