تیتر امروز

سمانه نایینی:
گفت‌وگوی ویژه دیدارنیوز با یک فعال حوزه روابط عمومی سمن‌ها

سمانه نایینی: "جمع‌آوری" مناسب پسماند است نه کارتن‌خواب‌ها و کودکان کار/ ناکارآمدی شهرداری به سازمان‌های مردم نهاد آسیب زد/ خلع سواد رسانه‌ای پاشنه آشیل روابط عمومی‌ها است

امروز ۲۷ اردیبهشت ماه روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی‌هاست و این روز بهانه‌ای شد تا دیدارنیوز در گفت و گویی با یکی از فعالان حوزه روابط‌عمومی سمن‌ها، چالش‌ها و کاستی‌های این حوزه را بررسی کند.
تلاش کن! طلاش کن

تلاش کن! طلاش کن

رویکرد پریسکوپ برآن است که دغدغه و علاقه مندی‌های نسل z رو با تجربه و دانش نسل‌های قبل‌تر ادغام کند تا نتایج جالب و جدیدی در راستای اهداف شغلی هر دو نسل برسد. در قسمت سوم این برنامه چشم پریسکوپ...
رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه
گفت‌وگوی دیدار در برنامه جامعه‌پلاس با وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی

رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه

جامعه پلاس در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان رضا صالحی امیری، وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی بود؛ او از دلایل فرار نخبگان گفت و تاکید کرد که به همین دلیل سالیانه ۱۵ میلیارد دلار سرمایه از...

استقبال کم مسافران از اقامت در هتل‌ها

رئیس جامعه هتل‌داران کشور در مصاحبه‌ای تاکید کرد که علی رغم کاهش شیوع کرونا و مسافرگیری صد در صدی در هتل‌ها همچنان استقبال مسافران از اقامت در هتل‌ها کم است.

کد خبر: ۱۱۳۶۶۷
۱۰:۱۴ - ۱۶ آبان ۱۴۰۰

اقامت در هتل ها

دیدارنیوز: رئیس جامعه هتل‌داران ایران وضعیت برای پذیرایی از مسافران را در تمامی هتل‌ها بسیار مطلوب ارزیابی کرد و گفت:، اما همچنان سطح استقبال از سفر و اقامت در هتل‌ها بسیار پایین است.

جمشید حمزه‌زاده، درباره شرایط حاکم بر هتل‌ها و تأسیسات گردشگری بعد از واکسیناسیون عمومی و همچنین لغو ممنوعیت صدور ویزای گردشگری خارجی گفت: از ابتدای شیوع ویروس کرونا مجموعه‌ای از پروتکل‌های بهداشتی توسط ستاد وزارت بهداشت تدوین و با کمک وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و جامعه هتل‌داران تکمیل شد و سپس به تمامی هتل‌ها ابلاغ گردید.

وی با بیان اینکه اقامت در هتل‌ها طبق ضریب اشغال اتاق‌ها و مطابق با الزامات گنجایش ورود و خروج مندرج در پروتکل‌های ابلاغی، با ظرفیت ۵۰ درصد صورت می‌پذیرفت، تصریح کرد: به‌دنبال افزایش سرعت انجام واکسیناسیون عمومی و لغو بسیاری از محدودیت‌ها، پذیرش مسافران از چندی پیش با ظرفیت ۵۰ درصد لغو شد و هتل‌ها می‌توانند در زمان حاضر تا صد در صد ظرفیت خود اقدام به پذیرش مسافر کنند.

رئیس جامعه هتل‌داران ایران از ارائه بسته‌های بهداشتی که شامل ماسک و دستکش است خبر داد و اظهار کرد: علاوه بر این، ضد‌عفونی کردن کلیه سطوح در تمامی اتاق‌های هتل‌ها همچنان به‌صورت مستمر طبق روال گذشته و مطابق با پروتکل‌های ابلاغی ادامه دارد.

حمزه‌زاده با اشاره به واکسیناسیون کامل کلیه کارکنان هتل‌ها بیان کرد: با توجه به رعایت جمیع شرایط بهداشتی، وضعیت برای پذیرایی از مسافران در زمان حاضر در تمامی هتل‌ها بسیار مطلوب است.

وی با وجود لغو ظرفیت پذیرش مسافر با گنجایش ۵۰ درصد گفت:، اما همچنان با عدم وجود مسافر و گردشگر روبه‌رو هستیم، مگر در ایام خاص که بسیاری از مردم فرصت انجام سفر را دارند و به‌تعبیر دقیق‌تر در ایام پیک مسافرت، شاید تا ۵۰ درصد ظرفیت اتاق‌ها آن هم صرفاً در هتل‌های مشخصی تکمیل گردد والّا متأسفانه همچنان در مابقی ایام سال، سطح استقبال از سفر و اقامت در هتل‌ها نسبت به مدت مشابه سال‌های قبل پایین است.

در سال ۱۳۹۹ با توجه به تحمیل خسارات زیان‌بار به مراکز اقامتی و تأسیسات گردشگری، پرداخت تسهیلات بانکی با نرخ سود ۱۲ درصد و همچنین تلاش برای استمهال بیمه‌ای، مالیاتی، انرژی و تمدید مجوز‌ها به منظور کمک و صیانت از تأسیسات گردشگری در دستور کار دولت قرار گرفت و در چند مرحله مهلت بازپرداخت تسهیلات اعطایی با توجه به ادامه روند شیوع کرونا و رکود صنعت گردشگری تمدید شد.

رئیس جامعه هتل‌داران ایران در ادامه و ضمن اشاره به این موضوع بیان کرد: متأسفانه بسیاری از بانک‌ها در برخود با مصوبه ابلاغی از سوی بانک مرکزی مبنی بر امهال اقساط به صورت سلیقه‌ای برخورد می‌کنند و معتقدند این مصوبه یا شامل حال تمامی بانک‌ها نشده و یا اساساً وجود آن را انکار می‌کنند و با ارسال پیامک‌هایی مبنی بر جریمه دیرکرد اقساط، مسدود کردن حساب و یا کسر از حساب ضامن، به تأسیسات گردشگری دریافت کننده تسهیلات اخطار می‌دهند.

به اعتقاد حمزه‌زاده، گرچه وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در ۲۴ مهرماه امسال از امهال اقساط تسهیلات کرونا تا پایان سال ۱۴۰۰ خبر داد، اما همچنان بسیاری از بانک‌ها به‌سیاق سابق از تمکین آن خودداری و هر روز تأخیر در بازپرداخت را مشمول جریمه می‌کنند.

وی عدم نظارت دولت بر نحوه و چگونگی عملکرد بانک‌ها در برخورد با مصوبه‌های ابلاغی و همچنین عدم وجود ضمانت اجرایی لازم در برخورد با بانک‌ها در صورت تخلف را مسبب ایجاد چنین وضعیتی دانست و خاطرنشان کرد: شرط بهبود و رهایی از شرایط فعلی، نظارت جدی و دقیق دولت با رویکرد پیشگیرانه و پیگیری برای برخورد با تخلف و قانون‌گریزی بانک‌های متخلف است.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی