تیتر امروز

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.

ترامپ به سیم آخر زد: اسرائیل مالک کنگره آمریکاست

دونالد ترامپ رییس جمهوری پیشین آمریکا از سیطره صهیونیست‌ها بر کنگره ایالات متحده پرده برداشت و همچنین گفت که اسرائیل به معنای واقعی تا یک دهه گذشته مالک کنگره آمریکا بود.

کد خبر: ۱۱۳۲۹۰
۱۲:۳۳ - ۱۱ آبان ۱۴۰۰

ترامپ به سیم آخر زد: اسرائیل مالک کنگره آمریکاست

دیدارنیوز: ترامپ که تا زمان حضور در کاخ سفید با حمایت کور از رژیم تل آویو حوزه سیاست خارجی کشورش را در مجامع بین المللی و منطقه خاورمیانه با چالش های جدی روبه رو کرده بود اکنون با اعتراف دیرهنگام تلاش دارد همچنان خود را در صحنه سیاسی مطرح کند.

ترامپ هفته گذشته در گفت و گو با یک رادیوی محلی آمریکا و در ادامه تناقض گویی های شخصی افزود: بزرگترین تغییری که در کنگره دیدم این است که اسرائیل ۱۰ تا ۱۵ سال پیش به معنای واقعی بر کنگره سیطره داشت و بسیار قدرتمند بود. اما امروز تقریبا خلاف این واقعیت است.

وی یادآورشد که در کنگره آمریکا نمایندگانی همچون الهان عمر و الکساندر اوکازیو-کورتز وجود دارند که به شدت از اسرائیل متنفر هستند. به گفته رییس جمهوری پیشین آمریکا، آنها کنگره را کنترل می‌کنند و اسرائیل دیگر قوایی در کنگره ندارد.

عمر و اوکازیو- کورتز نمایندگان زن حزب دموکرات در سال ۲۰۱۹ وارد کنگره آمریکا شدند و به طرح کمک مالی ۱ میلیارد دلاری آمریکا به رژیم صهیونیستی برای سامانه‌های دفاع موشکی گنبد آهنین رای منفی دادند.

ترامپ ادامه داد: ما درباره مدت زمان طولانی صحبت نمی‌کنیم اما به نظر من، شما می‌دانید چه می‌گویم. اسرائیل چنین قدرتی در کنگره داشت و اکنون دیگر اینطور نیست.

در سال ۲۰۱۴ مجله اکونومیست یک کاریکاتور را در مورد تاثیر اسرائیل بر کنگره آمریکا منتشر کرد که جنجال‌های زیادی را به پا کرد.

رییس جمهوری پیشین آمریکا مدعی شد: ما صلح در خاورمیانه داشتیم. حالا به نظرم آنها نمی‌توانند، زیرا آنها دوباره با ایران روبه رو هستند.

ترامپ در اواخر دوره ریاست جمهوری خود تلاش زیادی را کرد تا روابط رژیم صهیونیستی با کشورهای عربی و مسلمان عادی شود.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر