تیتر امروز

کوروش احمدی: ترامپ، موافق حمله‌ای دیگر به ایران نیست/ برخی اقدامات رئیس‌جمهور آمریکا، نقض تعدادی از قواعد قطعی و آمرانه حقوق بین‌الملل است/ تکرار اتفاق کاراکاس در تهران، چندان محتمل نبوده ولی، منتفی هم نیست!/ ترامپ همچنان به دنبال رژیم چنج در ایران نیست
در گفت‌و‌گوی دیدارنیوز با دیپلمات پیشین ایران در دفتر سازمان ملل در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: ترامپ، موافق حمله‌ای دیگر به ایران نیست/ برخی اقدامات رئیس‌جمهور آمریکا، نقض تعدادی از قواعد قطعی و آمرانه حقوق بین‌الملل است/ تکرار اتفاق کاراکاس در تهران، چندان محتمل نبوده ولی، منتفی هم نیست!/ ترامپ همچنان به دنبال رژیم چنج در ایران نیست

ترامپ همچنان به دنبال رژیم چنج در ایران نبوده و بیشتر به دنبال این است که با بکارگیری یک سری مکانیزم‌ها، اقدامات و راه‌حل‌های کم‌هزینه و حملات نقطه‌ای و محدود-بدون درگیر کردن سربازان آمریکایی-حاکمیت...
اغتشاش یا اعتراض مدنی؟/ پزشکیان دلار را آزاد کرد/ مادورو در بازداشت، معاونش رئیس‌جمهور موقت!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اغتشاش یا اعتراض مدنی؟/ پزشکیان دلار را آزاد کرد/ مادورو در بازداشت، معاونش رئیس‌جمهور موقت!

این صد و چهل و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۵ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مجید حسینی: تاجگردون به جای نگرانی برای مصرف بنزین در دور دور، دلواپس معیشت مردم باشد/ ۸ هزار میلیارد تومان به ۲ درصد سپرده گذاران وام دادند!/ دلیل کسری بودجه، نه دولت که به‌خاطر دزدی ارز است/ اعتراض بازار به «گرانی» نیست/ کشور را به سمت دره ابرتورم می‌برید، ترمز کنید!
گفت‌وگوی دیدار در یک ویژه برنامه با استاد دانشگاه

مجید حسینی: تاجگردون به جای نگرانی برای مصرف بنزین در دور دور، دلواپس معیشت مردم باشد/ ۸ هزار میلیارد تومان به ۲ درصد سپرده گذاران وام دادند!/ دلیل کسری بودجه، نه دولت که به‌خاطر دزدی ارز است/ اعتراض بازار به «گرانی» نیست/ کشور را به سمت دره ابرتورم می‌برید، ترمز کنید!

مجید حسینی، استاد دانشگاه تهران مهمان ویژه برنامه دیدارنیوز بود، او در این گفت‌و‌گو به اعتراضات این روزها، دلایل گران سازی و نقش نسل زد پرداخت.
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب تاکید کرد؛

جذب هدفمند نیروی انسانی برای صنعت نفت حیاتی است

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب بر ضروری و حیاتی بودن جذب هدفمند نیروی انسانی در صنعت نفت با هدف بازسازی کمی و کیفی سرمایه انسانی این صنعت تاکید کرد.

کد خبر: ۱۱۳۱۰۶
۱۹:۳۹ - ۰۹ آبان ۱۴۰۰

جذب هدفمند نیروی انسانی برای صنعت نفت حیاتی است

دیدارنیوز خوزستان: مهندس علیرضا دانشی روز یکشبنه (۹ آبان ماه ۱۴۰۰) در نشستی با حضور سرپرست معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی وزارت نفت اظهار داشت: سرمایه انسانی اساسی‌ترین دارایی صنعت نفت به‌ویژه در مناطق عملیاتی است و بدون توجه به مدیریت اصولی منابع انسانی، اهداف فنی و عملیاتی  محقق نمی‌شود.

وی گفت: سالهاست منابع انسانی به بوته فراموشی سپرده شده و بی‌تدبیری‌هایی در این حوزه صورت گرفته است که امیدواریم با جدیت و عقلانیت، بارقه‌ی امیدی برای برطرف شدن آن ایجاد شود.

دانشی با اشاره به کاهش تعداد نیروی انسانی شاغل در شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب گفت:  در بخش جذب نیروی انسانی از لحاظ کمی و کیفی دچار مشکل هستیم و اجرای یک برنامه جذب هدفمند، برای ترسیم آینده بهتر این صنعت، ضروری  و حیاتی است.

وی با بیان اینکه خروجی‌های سازمان چه به‌صورت بازنشستگی و چه به‌صورت مهاجرت، رشد فزاینده‌ای داشته، تصریح کرد: باید برای انگیزشی‌شدن محیط کار در مناطق عملیاتی چاره‌ای اندیشید و به جذاب‌تر شدن این مناطق کمک کرد تا نیروهای توانمند بتوانند بدون دغدغه در بخش عملیات ماندگار باشند.

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب افزود: برخی تصمیمات سال‌های گذشته موجب کاهش فاصله حقوقی کارکنان شاغل در جنوب و شمال بوده که این امر منجر به بی‌انگیزگی کارکنان شاغل در جنوب شده است و باید در این تصمیمات تجدید‌نظر صورت گیرد.

وی در ادامه، تسریع در اصلاح ساختار سازمانی را خواستار شد و اظهار داشت: قویاً درخواست دارم ساختار سازمانی در کل شرکت اصلاح شود و به‌ویژه بتوانیم سمت‌های عملیاتی در شرکت‌های تابعه را غنی‌تر کنیم.

 دانشی یکی از عوامل کاهش انگیزه نیروهای عملیاتی را کمبود امکانات درمانی و رفاهی عنوان کرد و گفت: در حوزه درمان جای بسی تاسف است که برخی از مناطق مثل آغاجاری، مسجدسلیمان، گچساران و هفتگل از امکانات مطلوب بهداشت و درمان برخوردار نیستند و وضعیت رفاهی نابسامانی نیز دارند.

وی همچنین افزود: متاسفانه در حال حاضر حتی بیمارستان بزرگ نفت اهواز نیز به لحاظ درمانی و پزشکی و تعرفه‌های درمان شرایط مطلوبی ندارد.

دانشی موضوع مسکن را یکی از دغدغه‌های کارکنان این شرکت عنوان کرد و اظهار داشت: باید فکر عاجل و اساسی در مورد ودیعه مسکن و وام مسکن بشود چراکه با هزینه‌های سرسام آور کنونی، کارکنان مشکلات زیادی پیدا کرده‌اند.
وی اضافه کرد: در این سال‌ها در بخش مسکن‌سازی به‌صورت نظام‌یافته عمل نکردیم و حداقل تولید مسکن‌سازمانی انجام شد و الان هم وارث منازل بسیار مستهلک و فرسوده‌ای هستیم که بودجه‌ لازم برای بازسازی آن‌ها را نداریم و لذا ورود به این مقوله هم بسیار مهم و ضروری است.

 دانشی در ادامه ساماندهی جبران خدمات کارکنان نیروی مدت موقت را خواستار شد و گفت: برخورداری از یک نظام یکپارچه انضباطی در حوزه کارکنان غیررسمی و ساماندهی دستمزد و بیمه این عزیزان نیز یکی دیگر از هدف‌های ماست.

وی همچنین هماهنگی ویژه بین ستاد وزات نفت، شرکت ملی نفت ایران و مناطق عملیاتی را خواستار شد و گفت: هرچقدر در تصمیم‌سازی‌ها و تصمیم‌گیری‌ها، هماهنگی بیشتری داشته باشیم، در رفع مشکلات کارکنان و بقا و بالندگی سازمان موفق‌تر خواهیم بود.

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیزجنوب در پایان به سابقه انجام پروژه مطالعاتی نصر توسط اساتید برتر کشور در حوزه مدیریت منابع انسانی اشاره کرد و گفت: این مطالعه، دستاوردها و نتایج بسیار خوبی داشت که می‌توان آن را در جهت استفاده منابع حداکثری، روزآمد کرد و مورد استفاده قرار داد.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۷ دی
امروز چهارشنبه ۱۷ دی
امروز چهارشنبه ۱۷ دی
امروز چهارشنبه ۱۷ دی
پرطرفدارترین ها